[mk2] Czy wejdą takie felgi??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Jasio_Zawodnik
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk2] Czy wejdą takie felgi??
Sory za taki durny temat:) masło maślane delikatnie ale czy te felgi wejdą w mojego potworka ?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80797780
Et 35 , 195/50/15 za 900zł!! co sądzicie??
Et 35 , 195/50/15 za 900zł!! co sądzicie??
Może i mały mięsień ale za to jaka dusza!!
Teraz to chyba spory biceps jest :D
Teraz to chyba spory biceps jest :D
Witam
mam takie same parametry i ta sama firma tylko ze szprychowe i wszystko jest ok
ale jak obnizysz ponizej 40mm to zacznie obcierac tyl jak na polkadzie beda 4 osoby a jak masz slabe amortyzatory to i z przodu na skreconych kolach przytra jak wjedziesz w dol
na strandardowym zawieszeniu bedzie ok
a AEZ ma dobre felgi nie za miekie nie zatwarde nie krzywia sie tak i nie pekaja po przygodach z dziorami i kraweznikami
pozdrawiam
mam takie same parametry i ta sama firma tylko ze szprychowe i wszystko jest ok
ale jak obnizysz ponizej 40mm to zacznie obcierac tyl jak na polkadzie beda 4 osoby a jak masz slabe amortyzatory to i z przodu na skreconych kolach przytra jak wjedziesz w dol
na strandardowym zawieszeniu bedzie ok
a AEZ ma dobre felgi nie za miekie nie zatwarde nie krzywia sie tak i nie pekaja po przygodach z dziorami i kraweznikami
pozdrawiam
dlaczego nie miały by wejść, ale zwróć uwagę na to że one nie powiększą ci roztawu kół(brak ranta na feldze) a to nie ciekawie wygląda gdy koła są za bardzo schowane w głąb błotnika, przemyśl ten zakup
[ Dodano: 06-01-09, 09:17 ]
chodzi mi tutaj o tajemnicze ET(a tak przy okazji może mi ktoś objaśni o co chodzi z tym tajemniczym ET?)
[ Dodano: 06-01-09, 09:17 ]
chodzi mi tutaj o tajemnicze ET(a tak przy okazji może mi ktoś objaśni o co chodzi z tym tajemniczym ET?)
...
misiek to jesteś troche w błędzie. ET 35 oznacza, że nie będzie schowane głęboko w nadkolu. Gdyby błyło ET 49 to wtedy koło byłoby schowane znacznie głębie. Generalnie czym ET ma mniejszą wartość (bliższą zera), tym koło bardziej wystaje na zewnątrz. Trzeba jednak pamiętać, że jak przesadzimy, to nawet zaginanie/wycinanie rantów w nadkolu nie pomoże i będzie nam obcierać.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Jasio_Zawodnik
- Mały gagatek
- Kontakt: