Witam
Panowie właśnie wrociłem z garażu,gdzie przygotowuje golfa do wyjazdu do lakiernika.
Mam taki problem.
Po pierwsze,co kilka dni musze ładowac akumulator,bo inaczej nie odpali,
ale to szczegół.
Dziś odpalam i Auto Wskakuje od 0-do 7000obrotów.
I co najlepsze nie chce zejsc,nie pomaga nawet przełaczenie na podtlenek gazu.
Niedawno wymieniałem juz silniczek krokowy bo objawem były ciagle obroty 2000-2500 ,po wymianie chodziło super.
Teraz juz nie mam słów,
Prosze o rady.
Pozdro
GOLF II
1.8RP+LPG
Wysokie obroty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
KAMIL35
- speeder
- Użytkownik

- Kontakt:
zajrzyj pod maske na zgaszonym silniku i wyciagnietym kluczyku. przysluchaj sie dokladnie czy nie ma jakies bucznia a okolic silnikcza krokowego. ja podejrzewam ze on chodzi caly czas i dlatego ci rozladowuje akumulator. mialem to samo w swoim mk2. trzeba oblookac gdzie jest blad. czy podaje ci napiecie caly czas czy nie.
z jakiego powodu wymieniles krokowca?
z jakiego powodu wymieniles krokowca?
moj mk3 GTI 20 jahre: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=223042&postdays=0&postorder=asc&start=0 zapraszam do oceny i komentowania :)
-
KAMIL35
awaria
Krokowy wymieniłem z powodu obrotów nie spadających ponizej 2500.
Nic nie buczy w krokowym,jutro odholouje auto do wujka do warsztatu i napisze co było jak naprawimy.
Pozdro
[ Dodano: 02 Maj 2009 19:34 ]
Auto naprawione.Winą całego zamieszania był ten sterownik wtryskiwacza w monowtrysku
taka czarna kopułka*zawiesiła sie ,dałem nową,a drugą sprawa był przerwany czerwony kabelek z trójnika wody.,Pozdrawiam
Nic nie buczy w krokowym,jutro odholouje auto do wujka do warsztatu i napisze co było jak naprawimy.
Pozdro
[ Dodano: 02 Maj 2009 19:34 ]
Auto naprawione.Winą całego zamieszania był ten sterownik wtryskiwacza w monowtrysku
taka czarna kopułka*zawiesiła sie ,dałem nową,a drugą sprawa był przerwany czerwony kabelek z trójnika wody.,Pozdrawiam