Jak to mówią sprzęgło rzecz ulotnadaniel1d pisze:narazie niema sprzęgła dobrego to i będzie spokojna

Moderator: G0 Karcio
Jak to mówią sprzęgło rzecz ulotnadaniel1d pisze:narazie niema sprzęgła dobrego to i będzie spokojna
kisielek pisze:a się już nie mogę doczekać jak to będzie chodziło
jak będę na jakimś zlocie ( Ty też) to poproszę o przewiezieniedaniel1d pisze:ja też
napewno bedzie dobrze jechalo bo ten silnik bez kucia da rade pod 400km , tylko pozniej sie robi poroblem z nitro ,a nie doczytalem czy kolega bedzie go kul czy nie . Zreszta to akurat i tak malo wazne bo jak bedzie 400km to musi dobrze jechackisielek pisze:ja się już nie mogę doczekać jak to będzie chodziło
No nie wiadomo ile wyjdzieRafalek114 pisze:Dlaczego piszesz jak by bylo ??
słyszałem nawet że do 450 koni wytrzyma..Rafalek114 pisze:Przeciez napewno sie orietujesz ze ten motor da rade tylko musisz go dobrze odprezyc zeby nie bylo jaj przy strojeniu .
Waga mojego golfa jest prawie taka sama jak s4,waży on 1550kg plus klilka rzeczy zamontowanych teraz dodatkowo to wyjdzie nie wiele mniej niz ma s4.Rafalek114 pisze:Wiem jak jezdzi s4 bi turbo na 400-410km i 620nm przy wadze 1650kg ! ten twoj golf bedzie lzejszy dlatego powinno to juz dobrze jechac,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości