Miał ktoś kiedyś takie coś???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Miał ktoś kiedyś takie coś???
Dzisiaj jechalem na narty i jadąc ze stromej górki zaczeło mi cos piszczec i zaczela mrugac kontrolka od oleju. Dziwne to jest gdyz stan oleju jest w normie. Nie wiem bo jechalem po wybojach i moze cos sie odczepilo. I na dodatek gdy odkrecilem korek oleju byl bialy szlam. Fakt ze robie krotkie odcinki tylko po miescie a to byla pierwsza dluzsza trasa mojego golfa. Jesli ktos wie co moze przyczyna niech mi pomoze.
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
problem
WSPOLCZUCIE ! naprawa bedzie kosztowala ok.500zl,ale z tym radzilbym Ci wydac nawet wiecej niz ale zeby ktos Ci to zrobil porzadnie.Caly sinik trzeba rozkrecic...Splanuj dlowice,bo jesli tego nie zrobisz to calkiem mozliwe ze sytuacja sie powtorzy,
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
dla ciebie to 2-3 godziny w domu. Dla mnie tak samo, tyle że z moim eszło mi 2 dni. Ale ja mam (jak i ty pewnie) zaplecze w postaci kluczy i jakiejś tam wiedzy jak nie mojej to ojca. A niektórzy tego nie maja. I dla nich to nie jest takie proste ściągnąc głowicę i rozrząd.Golf GTi pisze:robota w domu trwa z 2-3 h
trzeba czasem auto pogonić na jakiś dłuższy odcinek, to nie muszi być uszczelka tylko może być tak jak pisał jajkodzikusek99 pisze: Z drugiej strony gdzies slyszalem ze jesli robi sie krotkie odcinki to niedobrze dla samochodu.
[ Dodano: 06-01-09, 12:46 ]
być może masz już z stary olej i za żadki jest i niema już parametrów np:gęstości
...
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
minimalna cena jak udalo mi sie znalezc w warszawie za wymane uszczelki z czesciami, robocizna i planowaniem to 550 zl, a niektorzy wolali nawet 750. cen sobie nie wymyslilem bo pytalem po warsztatach...naszczecie wymiana uszczelki nie byla konieczna*Grzesiek* pisze:Skąd wy bierzecie tyle kasy za wymianę uszczelki pod glowicą ? U mnie w mieście około 150 zł taka impreza.
pozdro!!
[ Dodano: Pon Sty 09, 2006 16:43 ]
ja wlasnie tez tak mialem, jak masz trojiki to przypuszzam ze masz tez lpg - wiec przy okazji na trojniki metalowe- oszczedzi ci to w przyszlosci problemow...winiar pisze:. A plyn z chlodnicy ucieka mi przez trójnik a nie do oleju.
pozdro!!
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<