[ mk3 GT TDi ] by mcsym
Moderator: G0 Karcio
Dzięki wielkie chłopaki. Widzę, że sporo Was było w Rothenburgu, tylko nikt furą się nie pofatygował, a szkoda Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę wszystkie godne golfy z forum.
Poniżej jeszcze kilka fotek Ukrytego_Łukaszka, lub jak kto woli, Hidden_Lukasa Dzięki wielkie jeszcze raz
I parę moich
Poniżej jeszcze kilka fotek Ukrytego_Łukaszka, lub jak kto woli, Hidden_Lukasa Dzięki wielkie jeszcze raz
I parę moich
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Gustowne racja, również mi się podoba. Bardzo podobne do czarnego mk3 Frediego, tyle że przerobione na usbecior pisze:Dla mnie najbardziej gustowne mk3 na forum, chyba już nie da się nic zmienić
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
taaa, jest plan sprzedać gobecior pisze:mcsym czy masz jeszcze jakieś plany co do tego auta?
jak już wcześniej pisałem, nie będzie żadnych rewolucji. Ten sezon tak przelata. Jest tak jak założyłem przed wiosną, poprawię blachę i nie będę nic zmieniał. Wolę polatać po zlotach, niż co chwila jakieś zmiany wprowadzać i auto więcej będzie stało w garażu niż jeździło. Tak kombinowałem w zeszłym sezonie i na prosiakach to chyba tylko vwosiu go widział
Jak zostanie do przyszłego roku, to po prostu będę szukał nowego koła, co by mieć czas przez zimę je przygotować.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]