ALL VW-Jak wyjezdzacie z zasypanych sniegiem miejsc parking
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
Ja również wożę ze sobą łopatkę i kartonik żwirku tak na wypadek choć ostatnio pod blokiem zaparkowałem gdzie było troszkę odsnieżone, resztę musiałem sam odkopać na wstecznym się wślizgnąłem na resztę śniegu(gwint supersport) i tak został.Przyszła odwilż a teraz złapał mróz i auto póki co stoi bo wszystko zamarzło i wisi na bryle lodu więc znów czekam na odwilż 1 i rura do przodu:-)
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Ja kupiłem łańcuchy, były potrzebne tylko dwa dni, ale było super. Sąsiedzi patrzyli z zazdrością (z parkingu pod blokiem mam pod górkę). Inna sprawdzona metoda to pomysł mojego kolegi. On wozi w A6 spory kawał wykładziny podłogowej (dywanowej - szorstkiej), jak ma problem to rozkłada pod koła i jest git.
pzdr
ZZ
pzdr
ZZ
witam!!!
to ja jestem lepszy dopiero odm wczoraj śmigam na zimówkach!!
do tej pory na letnich slikach!!!!!!
ale dawałem rade,fakt że 30min męczarnia pod domem ale wkońcu dałem rade ,bez łopat i żadnego piachu!!
troche do tyłu do przodu i tak w kóło!!!!!
to ja jestem lepszy dopiero odm wczoraj śmigam na zimówkach!!
do tej pory na letnich slikach!!!!!!
ale dawałem rade,fakt że 30min męczarnia pod domem ale wkońcu dałem rade ,bez łopat i żadnego piachu!!
troche do tyłu do przodu i tak w kóło!!!!!
POMOGŁEM >>>>WYSTARCZY KLIKNĄĆ NA (POMÓGŁ)
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a27a21eb377a4053.html][img]http://images21.fotosik.pl/15/a27a21eb377a4053med.jpg[/img][/url] mój golf http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=87978 nowe foty str.2
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a27a21eb377a4053.html][img]http://images21.fotosik.pl/15/a27a21eb377a4053med.jpg[/img][/url] mój golf http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=87978 nowe foty str.2
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
poszalałeś widze specjalne miejsce dla specjalnego auta .misiek10111 napisał/a:
Macie jakis sposob na te zasniezone parkingi ??? ---- a ja sobie tak wykopałem parking, przez chodniczek i już jestem na ulicy
misiek a tamci co na zdjęciu tez ci pomagali
Ci co na zdjęciu to ochrona. Misiek a nikt Tobie tego miejsca nie zajmuje jak Ciebie nie ma?
Squad nocne mary :satan:
zyggy pisze:Inna sprawdzona metoda to pomysł mojego kolegi. On wozi w A6 spory kawał wykładziny podłogowej (dywanowej - szorstkiej), jak ma problem to rozkłada pod koła i jest git.
HEH TO JEST DOBRE
ALE CHYBA ZASTOSUJE SIE DO TEGO :
I DO POPIOLU W ZAMYKANYM WIADERECZKU ORAZ MALEJ LOPATKI BO MAM POMNIEJSZONY BAGAZNIKzyggy pisze:Ja kupiłem łańcuchy, były potrzebne tylko dwa dni, ale było super. Sąsiedzi patrzyli z zazdrością (z parkingu pod blokiem mam pod górkę)
[ Dodano: Pią Sty 06, 2006 21:10 ]
a ktoregos dnia jak go bedziesz katował przez pol godziny przy -20 st C glowica zrobi pa pa czego nikomu nie zycze!! juz lepiej i taniej machnac pare razy lopatą - wyjdzie to na zdrowie i kierowcy i Golfiniehanti pisze:tak 1. i pedał wkońcu oponki warte 1200PLN są coś warte
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
naprawde nie musze go katować poprostu wyjeżdżam po śniegu (bez odkopywania) a pozatym jak dziś wracałem z Wrocławia to żadne opony nie pomogły powyżej 20 km/hArcturus pisze:[ Dodano: Pią Sty 06, 2006 21:10 ]a ktoregos dnia jak go bedziesz katował przez pol godziny przy -20 st C glowica zrobi pa pa czego nikomu nie zycze!! juz lepiej i taniej machnac pare razy lopatą - wyjdzie to na zdrowie i kierowcy i Golfiniehanti pisze:tak 1. i pedał wkońcu oponki warte 1200PLN są coś warte
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Mam to samo i tez obniżone zawieszenie. Jak zawisnie to koniec. Jak narazie raz sie zakopalem i caly przod odkopalem i nic na szczescie tylu nie musialem odkopywac i kolega mnie wyciagnal sceniciem, choc mial tez nie male problemy:)adix0 pisze:Ja mam natomiast inny problem, na parkingu pod robota nikt nie odsniezyl od pierwszej sniezycy w piatek. Jak jest takie bloto posniegowe to mój dość niski golf dziala jak płóg, póki jedzie to jedzie, ale jak stanie to amba. Natomiast jak snieg jest ubity to jak tylko wjade to golf sie wiesz i nie pomoze zadne odsniezanie z pod kół, zawiesi sie podwoziem i jest problem, ostanito nawet pieciu chłopa miało porblem mnie wypchać. No ale w końcu cos za coś, jakoś trzeba przetrwać tą zime. Damy rade !!!
pozdrawiam
Re: ALL VW-Jak wyjezdzacie z zasypanych sniegiem miejsc park
że tak powiem - zapinam bieg i jade - 4 kółka i antygleba robi swojeSCRASH pisze:Witam.Jak w temacie.Macie jakis sposob na te zasniezone parkingi ??? Codziennie rano jak chce wyjechac do roboty to z ledwoscia daje rade.Sypiecie pod auto jakies specyfiki ??? A moze jakis inny sposob ???
a ja mam tak nisko osadzone auto ze najpierw spycham wszystko co jest przedemna a poźniej koła jada sobie juz po odsniezonym ....a tak na serio to odziwo ale dopiero raz wypychalem autko....ale zaspa była taka ze szwagier swoja alfa z nowymi zimówkami ledwo przejechał
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6