podnoszenie szyby [mk2]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podnoszenie szyby [mk2]
Czy prowadnice szyb w drzwiach (3d) sa z lewej i prawej identyczne? Czy sa lustrzanym odbiciem. Pytam bo szyba kierowcy ciezko sie podnosi, moze to kwestia zlego ustawienia samej szyby, a moze juz sie wyrobila prowadnica. Nowa dostalem z golfem i jakby co to zmienie. Patrzac na nia nie wiem po czym poznac czy jest lewa czy prawa.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
u mnie tez sa problemy z podnoszeniem szyby jak ja opuszcze.
gdy jest opuszczona moge ja przechylic sobie tak jakby wogole nie byla zamocowana do tej szyny ktora ja podnosi. poza tym jak kulka dni temu chylilem na chwile szybe to od tego czasu drzy i stuka w drzwi. juz mnie to wkurza.
gdy jest opuszczona moge ja przechylic sobie tak jakby wogole nie byla zamocowana do tej szyny ktora ja podnosi. poza tym jak kulka dni temu chylilem na chwile szybe to od tego czasu drzy i stuka w drzwi. juz mnie to wkurza.
._\______
/____|___\____
|_(O)_|____(O)_|
black magic ...
/____|___\____
|_(O)_|____(O)_|
black magic ...
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
aby nie zakladac nowego tematu odswieze stary,
a wiec mechanizmy w obu drzwiach sa lustrzane ,
ale czy mozna je mimo wszystko zamienic, tyle ze wtedy zmienia sie tylko kierunki krecenia w celu otwrcia/zamkniecia szyby?
bo od kierowcy mi nie dziala a z kasa bardzo krucho narazie wiec chciaz na jakis czas chcialbym zamienic, da sie?
a wiec mechanizmy w obu drzwiach sa lustrzane ,
ale czy mozna je mimo wszystko zamienic, tyle ze wtedy zmienia sie tylko kierunki krecenia w celu otwrcia/zamkniecia szyby?
bo od kierowcy mi nie dziala a z kasa bardzo krucho narazie wiec chciaz na jakis czas chcialbym zamienic, da sie?
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: