MK3 Black & White ARL + GT22 By MiChAoS
Moderator: G0 Karcio
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
imuls znak firmowy hehe w poprzednim projekcie byl to musi byc i w tym no przy takiem wrzucie na IC to z miejsca +20km
dzisiaj poczta/kurierzy poprzynosili troche paczuszek z ciekawymi zawartosciami
z rana doszla pierwsza paczka z... gwincikiem WEITEC wreescie :green_fuck:
po jakims czasie siedzac i grzebiac przy golfie widze ze gosciu zmierza w moja stone z kartonem wreku pytajac sasiadow kieruja go w moja strono to oho kurier, co to tym razem? wczoraj zamoiwona bach dzisiaj juz u mnie tym razem suszarka GT22 od karambola
na koniec dnia skonczylem grzebanie przy samochodzie myslalem ze koniec z samochodem na dzisiaj a po 15min telefon dziendobry zapraszamy do sklepu po odbior foteli eh no to w kombiaka i po fotele fotele firmy JACKY AUTO SPORT odebralem zapakowalem do samochodu przywiazolem do domu w kartonach, jeden rozpakowal;em wszystko ok, zaczynam drugi, i okazal sie z niespodziankmami na pierwszy rzut patrze kolopak 16" szt 1 hmm ok tne karton dalej patrze pudelko od filtra stozkowego wyciagam tam nowka sztuka filtr no to sie trafilo wyciaga fotel z kartonu a tam na koniec komplet wycieraczek aerodynamicznych (tak napisane na opakowaniu :green_fuck: ) po 45zl szt ale niestety nie do golfa ale do S4 wiec braciak dostal prezent za free widocznie bylo zamowienie i wpakowali w jdna paczke na magazynie a ci nie sprawdzili tyloko mi wydali i ja jestem zadowolony z zakupu
tak wiec dzisiajszy dzien mozna zaliczyc do bardzo udanych
motorownia juz prawie gotowa wczoraj z nudow porzyczylismy dostawczaka zapkowalismy motorownie skrzynie itp i podjechalismy do znajomego i skrecil nam wszsytko do kupy
dzisiaj poczta/kurierzy poprzynosili troche paczuszek z ciekawymi zawartosciami
z rana doszla pierwsza paczka z... gwincikiem WEITEC wreescie :green_fuck:
po jakims czasie siedzac i grzebiac przy golfie widze ze gosciu zmierza w moja stone z kartonem wreku pytajac sasiadow kieruja go w moja strono to oho kurier, co to tym razem? wczoraj zamoiwona bach dzisiaj juz u mnie tym razem suszarka GT22 od karambola
na koniec dnia skonczylem grzebanie przy samochodzie myslalem ze koniec z samochodem na dzisiaj a po 15min telefon dziendobry zapraszamy do sklepu po odbior foteli eh no to w kombiaka i po fotele fotele firmy JACKY AUTO SPORT odebralem zapakowalem do samochodu przywiazolem do domu w kartonach, jeden rozpakowal;em wszystko ok, zaczynam drugi, i okazal sie z niespodziankmami na pierwszy rzut patrze kolopak 16" szt 1 hmm ok tne karton dalej patrze pudelko od filtra stozkowego wyciagam tam nowka sztuka filtr no to sie trafilo wyciaga fotel z kartonu a tam na koniec komplet wycieraczek aerodynamicznych (tak napisane na opakowaniu :green_fuck: ) po 45zl szt ale niestety nie do golfa ale do S4 wiec braciak dostal prezent za free widocznie bylo zamowienie i wpakowali w jdna paczke na magazynie a ci nie sprawdzili tyloko mi wydali i ja jestem zadowolony z zakupu
tak wiec dzisiajszy dzien mozna zaliczyc do bardzo udanych
motorownia juz prawie gotowa wczoraj z nudow porzyczylismy dostawczaka zapkowalismy motorownie skrzynie itp i podjechalismy do znajomego i skrecil nam wszsytko do kupy
Ostatnio zmieniony czw kwie 16, 2009 22:57 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 3 razy.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
no widze ze powoli wszystkie zabawki dochodza ! kiedy planujesz auto odstawic do k-k?? tzn na swapa ?? bo ja wlasnie jutro z samego rana jade do pl takze jak bedziesz jechal w nasze strony to daj znac podlece swoim wynalazkiem
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
kurde wlasnie niewiem kombineje jak go tam zaciagnac i bylem umowiony z takim dosc znajomym lawieciarzem juz na wtorek po swietach ze lecimy mial mi policzyc po znajomosci myslalem ze chociaz w 600zl sie wyrobie a dostalem tel ze 1200 - 1400zl nogi mi sie ugiely i tyle, jak by nie liczyc do zrobienia 1000km licza w granicach 1 - 1,5zl/km ciezka sprawa sie zrobila bo szkada mi tysiaka na sama lawete za tysiaka to mozna cos zrobic innego, kurde szkoda ze az tyle tych km jest no... kombinuje jeszcze dostawczaka z hakiem ale nikt niema jak narazie... na lawete mnie nie stac kryzys dospodarczy dotknol i mnie niestety ale moze cos wykombinuje jak nie to sie wku... i sam go wrzuce gorzej z kabelkami
musze cos kombinowac samochod niemoze stac musis jak najszybciej wyjechac wiec zeby nie bylo ze nic nie robie to kompletuje wszystko chociaz
musze cos kombinowac samochod niemoze stac musis jak najszybciej wyjechac wiec zeby nie bylo ze nic nie robie to kompletuje wszystko chociaz
Ostatnio zmieniony pt kwie 17, 2009 00:13 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Matijas
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
faktycznie troche jazdy jest, a nie masz jakiegos auta z hakiem?? mozna wypozyczyc gdzies w wawie lawetke jednoosiowa na bank w dobrych pieniadzach:)MiChAoS pisze:jak by nie liczyc do zrobienia 1000km
[b]Mój MK1 Cabi 16V :)[/b]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3846406#3846406
[b]Mój były Leon TS ARL:([/b]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=246436
[b]Mój były MK3 AFN:( 160km&330NM[/b]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=84714
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3846406#3846406
[b]Mój były Leon TS ARL:([/b]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=246436
[b]Mój były MK3 AFN:( 160km&330NM[/b]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=84714
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
no jest troche jest, no jak bym mial to juz bym dawno zawiuzl go a nimmmaa
ze swapem to nie problem bo juz lapy sa i wrzucic go na sanki to maly pikus i podlaczyc pare wezykow najgorzej to z kabelkami ale narazie pytam dzwonie kalkuluje decyzja bedzie podjeta w weekend gdzie co i jak
a miedzy czasie T zotalo oddane do tokarza na dorobienie flansz beda na pn wiec w sam raz :green_fuck:
a dzisiaj doszla kolejna paczka z kolejnym gadzetem
ze swapem to nie problem bo juz lapy sa i wrzucic go na sanki to maly pikus i podlaczyc pare wezykow najgorzej to z kabelkami ale narazie pytam dzwonie kalkuluje decyzja bedzie podjeta w weekend gdzie co i jak
a miedzy czasie T zotalo oddane do tokarza na dorobienie flansz beda na pn wiec w sam raz :green_fuck:
a dzisiaj doszla kolejna paczka z kolejnym gadzetem