Elektryczne szyby

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
TUTENHAMON
Forumowy spamer :)

Elektryczne szyby

Post autor: TUTENHAMON » śr sty 04, 2006 10:59

Witajcie fachowcy mam pytanie czy ktoś z was ma zamontowane takie podnośniki szybki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=79139206 mam wygłuszone drzwi i seryjnych nie mogę wsadzić. Chce to zamontować w mk3 trzydrzwiówce. Bedzie to działać. Szyba trochę waży luźno nie chodzi. Zniwelowałem wszystki luzy nie oznacza to jednak że wieszam się na klamce. Doradzcie panowie.

TUTENHAMON

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » śr sty 04, 2006 19:40

Co oryginał to oryginał jak wolisz ale mogą niedać rady bo to jednak manufaktóra.Gdzieś na forum ktoś już to przerobił i miał się podzielić informacjami poszukaj

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr sty 04, 2006 20:31

Jak już masz te oryginały, to lepiej je załóż, a jak trochę maty wytniesz w tych miejscach gdzie trzeba to akustyka zauważalnie nie ucierpi. Co do tych SPALI - jeśli już chodzi o uniwersalne podnośniki to chyba SPALE są najlepsze, ale to tylko przeczytana na forum i zasłyszana informacja.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
TUTENHAMON

Post autor: TUTENHAMON » śr sty 04, 2006 23:49

Paweł Marek pisze:Jak już masz te oryginały, to lepiej je załóż, a jak trochę maty wytniesz w tych miejscach gdzie trzeba to akustyka zauważalnie nie ucierpi. Co do tych SPALI - jeśli już chodzi o uniwersalne podnośniki to chyba SPALE są najlepsze, ale to tylko przeczytana na forum i zasłyszana informacja.
Nie wchodzi w rachybe cięcie mat to nie polimery ani app zrobiłem sobie bardzo prządnie otwory zamyjane blachą alu tak więc nieruszam głuszenia

TUTENHAMON

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”