zmienia softu z niemieckiego na angielski chociaz :P
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
zmienia softu z niemieckiego na angielski chociaz :P
witam czy orientuje sie ktos czy programem vag mozna zmienic oprogramowanie a wlasciwie wersje jezykowa w golfie IV ?? bo teraz tylko czekam na naszego golfika ale jest ten bol ze on wyswietla po niemiecku czy da sie to zmienic tym vagiem bo wlasnie na allegro interface kupuje program juz prawie mam i bede chcial powalczyc z problemem a jak wiadomo w serwisie 150 zl mi powiedzieli wiec bez jaj jak sie nie da to przetlumacze sobie te slowa ze slownikiem ale na bonk sie da wiec jak ktos wie cos na ten temat to nei ch da znac
-
- Nowicjusz
Im nowsze auto to tym więcej jest podzespołów, w których komunikacja odbywa się za pomocą szyny CAN.I z tymi modułami nie skomunikujesz się używając zwykłego intefejsu VAG.
Z tego co znalazłem to można zmienić język.Więcej szczegółów (niestety po niemiecku) znajdziesz tu.Jest tam zakładka "Kombiinstrument" -Kanal 04 (Sprache).
Pozdrawiam
Z tego co znalazłem to można zmienić język.Więcej szczegółów (niestety po niemiecku) znajdziesz tu.Jest tam zakładka "Kombiinstrument" -Kanal 04 (Sprache).
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz