I jak szukajka nie działa. Zamiast wyników wyszukiwania dostaję białą stronę. Próbowałem odświeżać, logować sie i nic.
RP czy AAM? Erpek nie ciągnie.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
kundelgrupen
RP czy AAM? Erpek nie ciągnie.
Nie wiem co się dzieje, mam niby 1.8 rp, oznaczeie na bloku jest rp, a brat objeżdża mnie micra 1.0 bez problemu
Tzn jedziemy łeb w łeb
Czy jest możliwa ewentualność że tylko blok jest z rp a reszta z wersji 1.8 co miała 75km? AAM chyba. Może wtryskiwacz jest nie taki? Albo ecu? Jak to sprawdzić?
I jak szukajka nie działa. Zamiast wyników wyszukiwania dostaję białą stronę. Próbowałem odświeżać, logować sie i nic.
... a może kolego masz strasznie skatowany motor? Masz w nim LPG ? Sprawdź wtryskiwacz, przepustnicę (tps), filtr paliwa, świece, kopułkę, kable i palec
[ Dodano: 14 Kwi 2009 00:19 ]
kiedy ostatni raz wymieniałeś wymienione przeze mnie rzeczy? Może kwestia regulacji ( jeśli masz LPG)
ps
a może micra turbo
kiedy ostatni raz wymieniałeś wymienione przeze mnie rzeczy? Może kwestia regulacji ( jeśli masz LPG)
ps
a może micra turbo
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane

- Kontakt:
-
kundelgrupen
Świece kable i filtry nowy. I nie jest to 1.0 16v tylko auto z pizzeri, więc taśma klejąca ino furczała jak mnie wyprzedzał
Jest Lpg ale jechałem na U95. Jest jeszcze "ale", był robiony niechlujny swap i instalacja elektryczna jest chome made, mam stożek :/ Długo trzyma 1500-1300 obr/min, muszę zrobić z 10km żeby zszedł do 1k.
- emsikemsik
- Mały gagatek

-
Damian3942
- Gadatliwa bestia

- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
porównaj sobie wagowo micre a golfa micra to jakies 500-600kg a golf 850(tak mi pisze w dowodzie) golfa rozpędzasz dłużej ale za to ja swoim ciągłem 170km/h (dziwne wiem ale jechał A4, tylko silnik jak rakieta wył skrzynia 4) a micra góra 140 i niestety nie opanujesz jej bo za mała wiec nie masz co sie stresować jak bys miał mk4 to wtedy mozesz sie bac 
passat b5 115KM AZM 2003r
-
kundelgrupen
marcintju,
jeździlem jednym bez gazu pałowany od 50 stopni jak sie nagrzał co bieg do czerwonego pola i to ,,latało'' a drugi z gazem wiecznie trasa niemcy -polska załadowany do 140 i moim 1.3 do 100 jestem pierwszy :green_fuck: :green_fuck:RPki mułowate strasznie motorki.
- GTI EDITION -
Nie no, zaraz zaraz... Wyraźnie z tym motorkiem jest coś nie tak! Przecież 90 koni w trabancie to powinna być rakieta. Zresztą AAM też, nie masz co szukać czy jest to RP czy AAM - bo który by nie był to powinien śmigać ładnie. Może zapłon przestawiony albo rozrząd? Mój się raz po wymianie paska rozrządu mocno zmulił. A może ten silnik jest na wykończeniu... Sprawdzałeś kompresję? Oleju nie bierze za dużo?
- abrams
- VR6 Driver

- Kontakt:
tyle na temat eRPeków piszecie... na temat swoich doswiadczeń .. ale zapomnieliście dodać na jakich skrzynkach ;] ja RP + LPG na AUG skrzynce na swiatlach dawałem sobie rade
choć na pewno nie było to "G60"
albo VR
skrzynia/rozmiar opon jest ważna... poza tym nie rządajmy od robola za wiele 
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)