Nie dziala alarm i pilot
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
marcin1993
- Nowicjusz

Nie dziala alarm i pilot
Witam posiadam vw golfa 4 1.9tdi (110km)....mam problem z pilotem do centralnego zamku podczas duszenia na włącznik przy pilocie (przy otwieraniu lub zamykaniu) nie miga dioda ani nie reaguje centralny zamek,po prostu nie chce sie odtworzyć z pilota samochód.Zmieniałem
baterie i nic.........drugim moim problemem jest ze nie działa alarm...
proszę o podpowiedz!?
proszę o podpowiedz!?
Ostatnio zmieniony pn kwie 13, 2009 17:00 przez marcin1993, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzordz-VwBora
- Ma gadane

- Lokalizacja: Newcastle Upon Tyne - UK / Modliborzyce (Lubelskie)
- Kontakt:
-
greg
czyli albo nowa bateria do kitu albo pilot szlag trafiłmarcin1993 pisze:Witam posiadam vw golfa 4 1.9tdi (110km)....mam problem z pilotem do centralnego zamku podczas duszenia na włącznik przy pilocie (przy otwieraniu lub zamykaniu) nie miga dioda ani nie reaguje centralny zamek,po prostu nie chce sie odtworzyć z pilota samochód.Zmieniałem
co to znaczy ze nie działa alarm?
-
marcin1993
- Nowicjusz

baterie są nowe.Alarm nie działa,bo jak na początku go kopiłem to działał już mowie jak otworzyłem pilotem samochód i uchyliłem drzwi i poszyłem sobie otworzyć bramę,jak przyszyłem i włożyłem kluczyk do stacyjki i przekręciłem to zaczął wyć.A teraz już nic sie nie robi,a jeszcze jedna sprawa odnośnie kluczyka na początku jak go miałem to szlo go otworzyć z 10metrów a po jakimś czasie nawet nie szło otworzyć z 1m..
A jeszcze bym chciał sie dowiedzieć gdzie sie znajduje czujnik pod maska od alarmu jak kolega mówił??
pomóżcie bo już nie mam sil na to...
za wszystko dziękuję.
A jeszcze bym chciał sie dowiedzieć gdzie sie znajduje czujnik pod maska od alarmu jak kolega mówił??
pomóżcie bo już nie mam sil na to...
za wszystko dziękuję.
-
greg
sprawdź czy coś się nie poluzowało w instalacji alarmu... może bezpiecznik się wypiło albo jakiś kabelek...
Pozdro,
Pozdro,

Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
-
marcin1993
- Nowicjusz