GPS Performance
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
GPS Performance
Dorwałem taki program na WinCE i za chwilę mam zamiar zainstalować go na navi.
Zastanawiam się jak on wypada w porównaniu do czasów jakie pokazuje g-tech (wiadomo, że to nie fotokomórka i czasy nie będą jednak dokładne)?
Miał ktoś do czynienia z tym?
Zastanawiam się jak on wypada w porównaniu do czasów jakie pokazuje g-tech (wiadomo, że to nie fotokomórka i czasy nie będą jednak dokładne)?
Miał ktoś do czynienia z tym?
tomYk, własnie ;] na garmina by się zdało...
Ostatnio zmieniony wt kwie 14, 2009 12:24 przez chosen, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wczoraj zainstalowałem na Mio P360. Wyniki hmm... no niby OK bo przy delikatnie spalonym starcie pokazało mi 8,65s (to była pierwsza próba), potem mniej więcej 8,3 - 8,4 (ruch miejski i drogi nierówne więc ciężko było idealny przejazd zrobić), a dzisiaj ze świateł na idealnej prostej niecałe 8,1 więc wyniki raczej OK (wiadomo, że katalog dla mojego podaje coś 8,5 ale równie dobrze, zainteresowani wiedzą, że to bujda i da się zejść niżej tak samo jak w ABF czy ARL). Nie mnie tu oceniać czy ten programik działa dobrze czy nie. Podałem suche fakty i okazuje się, że nie odbiegają jakoś bardzo od rzeczywistości więc każdy może sobie wnioski sam wysnuć.