Wymiana sprzegla w 1Z
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Wymiana sprzegla w 1Z
Witam, po świętach oddaje auto do mechanika na wymiane sprzęgła, wymianiam całość na sachs. Chce się dowiedzieć co i jak żeby mi mechanik nic nie popsuł. Czy będzie wyjmowany cały silnik czy tylko skrzynia, czy po tym zabiegu trzeba ustawić geometrie kół? Na co jeszcze zwrócić uwage? Golf 3 TDI 94r silnik 1z Pozdrawiam i czekam na wskazówki
Ostatnio zmieniony sob kwie 11, 2009 14:08 przez kupszczelisty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Wymiana sprzegla
Witam wszystkich mam pytanie chce wymienić sprzęgło w golf III CL 1.6 rok.1996
posiadam tarcze z Reni 19 o średnicy 180 nadaje się ??a 2 moje pytanie ile jest zębów na wieloklinie ??a możne tarcza tarcza u mnie jest okuta (okładzina na nitach kuta) bo jak tak to zmienię tylko okładziny
posiadam tarcze z Reni 19 o średnicy 180 nadaje się ??a 2 moje pytanie ile jest zębów na wieloklinie ??a możne tarcza tarcza u mnie jest okuta (okładzina na nitach kuta) bo jak tak to zmienię tylko okładziny
Tarcza ma mieć 200mm,a zębów 24,oprócz tego były dwa rodzaje skrzyń biegów o całkowicie odmiennej budowie sprzęgła.Nitowanie polecam w Fiacie 126p do Golfa samych okładzin raczej nawet nie kupisz!stochu69 pisze:Witam wszystkich mam pytanie chce wymienić sprzęgło w golf III CL 1.6 rok.1996
Jak coś piszę to znaczy,że wiem (albo mi się wydaje)!
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt: