[MK4] Wymiana klimatyzacji na CLIMATRONIC
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK4] Wymiana klimatyzacji na CLIMATRONIC
Witam,
Mam pytanie w tygodniu kupuję Golfa 4 98 rok z manualną klimatyzacją. Widziałem na allegro panele, jak i całe (te pudełko+panel) climatronici.
I tu moje pytanie, czy jak zakupie takowy to będę mógł go jakoś zamontować do swojego (wymiana?). Proszę o pilną odpowiedź czy jest to możliwe, jeśli tak to w jaki sposób i czy lepiej iść do jakiegoś mechanika, czy absolutnie nie ma takiej możliwości?
Przepraszam jeśli kogoś moje pytanie urazi
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Mam pytanie w tygodniu kupuję Golfa 4 98 rok z manualną klimatyzacją. Widziałem na allegro panele, jak i całe (te pudełko+panel) climatronici.
I tu moje pytanie, czy jak zakupie takowy to będę mógł go jakoś zamontować do swojego (wymiana?). Proszę o pilną odpowiedź czy jest to możliwe, jeśli tak to w jaki sposób i czy lepiej iść do jakiegoś mechanika, czy absolutnie nie ma takiej możliwości?
Przepraszam jeśli kogoś moje pytanie urazi
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
poświęć 10 minut na szukanie, to się dowiesz. Nagrzewnica, wiązka, panel - do tego zdzieranie całej konsoli, i możesz cieszyć się climatronicem.miloon pisze:Jakie koszta i co trzeba przełożyć??
Moim zdaniem może mieć to sens jedynie przy przymusowej wymianie cieknącej nagrzewnicy (co się w mk4 zdarza).