Licznik w mk III TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
Licznik w mk III TDI
Witam
Mam w swoim golfie mk III 1,9 TDI licznik z zegarkiem bez obrotka, a mój kolega ma do sprzedania licznik z obrotkiem z nowszego modelu z szybkimi wskazówkami. I moje pytanie jest następujące czy on będzie pasował w 100% do mojego, czy obrotomierz też będzie działał czy te kable do obrotka są juz pociągnięte w wiążce przewodów.
Pozdrawiam
Mariusz
Mam w swoim golfie mk III 1,9 TDI licznik z zegarkiem bez obrotka, a mój kolega ma do sprzedania licznik z obrotkiem z nowszego modelu z szybkimi wskazówkami. I moje pytanie jest następujące czy on będzie pasował w 100% do mojego, czy obrotomierz też będzie działał czy te kable do obrotka są juz pociągnięte w wiążce przewodów.
Pozdrawiam
Mariusz
pewnie tak, ale skoro to kolega to najpierw sprawdzcie przekładając liczniki zanim zapłacisz hehe zartuje
Pozdrowienia
Pozdrowienia
http://www.vwmk1-garage.pl
Użytkownik vwgolf.pl nr 19 Dołączył: Sro Sie 18, 2004 9:40 pm
3x Golf 1 GL
1x Rabbit L
1x Golf 2 CL BB
1x Golf 2 GTD Special
1x Golf 3 Otmar Alt 1 z 1000
Użytkownik vwgolf.pl nr 19 Dołączył: Sro Sie 18, 2004 9:40 pm
3x Golf 1 GL
1x Rabbit L
1x Golf 2 CL BB
1x Golf 2 GTD Special
1x Golf 3 Otmar Alt 1 z 1000
-
- Gadatliwa bestia
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Corvax napisal:
Pozdro
Gitner
No wlasnie bo ja w CL mam fabrycznie obrotek.no to kolejny raz potwierdza sie reguła że nie ma żadnych reguł, albo jakis myk był z tym autem.
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- marcin-kielce
- Mały gagatek
- Kontakt:
No macie racje do tego nie ma reguł. W tej fabryce montowali jak chcieli. Ale żeby do TDi nie załorzyc obrotomierza to już troche przesada ale widziałem na giełdzie takie wiesje. Ja Sam niedawno szukałem tego samochodu (mk 3 TDi). Kupiłem mój ma klime, lusterka elekt, cz. zamek, ABS a nie ma szyberdachu co idzie zrozumiec (bo jest klima) ale drażni mnie to że nie ma szyb w elektryce. Przy takim wyposażeniu powinny byc... A tak poza tematem to poszukuje kpl. mechanizmów elektrycznych szyb do wersji 5D do przednich drzwi (silniczek, mechanizm i właczniki). Jesli Ktoś posiada to prosze o kontakt.
POzdRO Dla wszyskich TDi
POzdRO Dla wszyskich TDi
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia