pewno miedzy LUKiem a VALEO nie ma zbyt duzej roznicy....sie zobaczy...
no a mam nadzieje ze to na 100% wina sprzegla...
problem juz opisywalem ale jeszcze raz opisze...
jest tak
rano jak wsiadam odpalam i ruszam,sprzeglo bierze prawie od samego dolu ale jak bym za szybko puscil to wtedy tak jak by cos przeskakuje i trzesie mi jednostka tzn golfem:)
tak jak by docisk lapal i puszczal tarcze w bardzo krotkich odstepach czasu...
no a jak juz rozgrzany to sprzeglo zaczyna brac troszke wyzej polowy...noi strasznie slabo...mogl bym puscic calkiem i wcale bardzo by go nie zerwalo...o grzebaniu nie mam mowy...
i jeszcze jedno...jak rozgrzany i zmieniam biegi to slysze jakies dziwne stukania ale to tylko jak zmieniam
no a jak jade w trasie i naciskam gaz czy to na 1,2,3 czy 4 biegu wogole sie nie slizga....
dla mnie to troche dziwne albo poprostu sie nie znam:)
za odp z gory dzieki i zycze wszystkim Wesolych:)
sprzeglo valeo bedzie dobre?????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ha ha
a moim zdaniem ie ma nic zlego w emeryckim stylu jazdy:)trzeba szanowac nasze jednostki,zeby nigdy nas nie zawiodly:)
no to pewno zakupie VALEO...
no a sam wymieniales???
bylem dzis u mechanika powiedzial ze za robocizne 150zl
no to pewno sam bede zakladal,juz raz skrzynie wymienialem i do tej pory jeszcze jezdzi:)no to sprzeglo raczej tez dam rade...
dzieki
a moim zdaniem ie ma nic zlego w emeryckim stylu jazdy:)trzeba szanowac nasze jednostki,zeby nigdy nas nie zawiodly:)
no to pewno zakupie VALEO...
no a sam wymieniales???
bylem dzis u mechanika powiedzial ze za robocizne 150zl
no to pewno sam bede zakladal,juz raz skrzynie wymienialem i do tej pory jeszcze jezdzi:)no to sprzeglo raczej tez dam rade...
dzieki