Ja wiem jak to zrobić, robiłem negatywy w mk3 a w k2 jak rozebrałem to stwierdziłem, ze to za duzo rozbierania.. ale spokojnie dopiero mialem pierwsze podejscie, za drugim zrobie negatyw tarcze i uv podswietlenie. probowales diodami uv?Dioda83 pisze:a co się tyczy negatywu w zegarku to nie jest to żadną tajemnicą i było lansowane wielokrotnie na forum
[all VW] Pokażcie jakie macie zegary...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
tu znajdziesz odpowiedz na Twoje pytanie http://www.vwvento-fans.com/porady/17.pdf
[ Dodano: Sro Kwi 08, 2009 12:07 ]
Rydzu jest specjalista od przerobek licznikow i pisze w tym pdf-ie, ze uzywa do tego celu zwyklego plynu do mycia szyb. Wiec zrob to samo czyli cierpliwie i powoli zmywaj zebys nie pogial tej folii polaryzacyjnej
[ Dodano: Sro Kwi 08, 2009 12:07 ]
Rydzu jest specjalista od przerobek licznikow i pisze w tym pdf-ie, ze uzywa do tego celu zwyklego plynu do mycia szyb. Wiec zrob to samo czyli cierpliwie i powoli zmywaj zebys nie pogial tej folii polaryzacyjnej
Ostatnio zmieniony śr kwie 08, 2009 12:08 przez micky, łącznie zmieniany 1 raz.
rydzu, zmyłem wszystko płynem do mycia okien. Troche szorowania ale wyszło super. Próbowałem różnymi chemiami na szkle wyświetlacza, benzyną ekstrakcyjna i rozcieńczalnikiem do wyrobów olejnych i ftalowych i żaden z tych środków nie ruszył tego kleju (zaznaczam, że próbowałem na szkle wyświetlacza nie na folii, więc nie było ryzyka zmatowienia).
- Velthar
- Użytkownik
- Kontakt:
Mam licznik TRW... i powiem masakra!!! ale dałem radę sam pozmieniać te pierdoły i po zakupie panela led od kolegi z forum wefekt wygląda tak:)
Muszę zrobić małą poprawkę z prawej strony, ale to przy zmianie oświetlenia kierunkowskazów na żółte Zielone takie standardowe się wydają...
Muszę zrobić małą poprawkę z prawej strony, ale to przy zmianie oświetlenia kierunkowskazów na żółte Zielone takie standardowe się wydają...
Ostatnio zmieniony pn kwie 13, 2009 12:38 przez Velthar, łącznie zmieniany 1 raz.