halogeny mk3 1,9d
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
halogeny mk3 1,9d
w opcji "szukaj" znalazłem prawie wszystko czego szukałem. Brakuje mi tylko odpowiedzi czy i jezeli tak to w którym miejscu kable od halogenów są podciągniete w kabinie. 

Golfik Golfik Golfik
z tego co czytałem we wczesniejszych postach
chlopaki pisali że jeżeli masz dwóstopniowy przełacznik(tzn. właczasz na krutkie, i ciągniesz do siebie : raz -to chalogeny przednie;
zaś drugi - to chalogeny przednie, i tylne swiatło czerwone)
wtedy kable są już podłaczone.
chyba ze mnie pamiec zawodzi
chlopaki pisali że jeżeli masz dwóstopniowy przełacznik(tzn. właczasz na krutkie, i ciągniesz do siebie : raz -to chalogeny przednie;
zaś drugi - to chalogeny przednie, i tylne swiatło czerwone)
wtedy kable są już podłaczone.
Mam zamiar zamontować halogeny , wiem że kable w każdym golfie są wypuszczone do miejsca w okolicy chłodnicy. Tam jest jeden koniec tych kabli a pytanie moje jest: gdzie jest koniec kabli do którego można podłączyć włącznik?? (mam zamiar włącznik ulokować obok popielniczki - możliwe to chyba raczej jest?)
Mam zamiar zamontować halogeny , wiem że kable w każdym golfie są wypuszczone do miejsca w okolicy chłodnicy. Tam jest jeden koniec tych kabli a pytanie moje jest: gdzie jest koniec kabli do którego można podłączyć włącznik?? (mam zamiar włącznik ulokować obok popielniczki - możliwe to chyba raczej jest?)
Golfik Golfik Golfik
przeczytaj sobie na tej stronie http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=25079
właśnie znalazłem tu wszystko chlopaki opisują
nie wiem czy ten link bedzie działać.
właśnie znalazłem tu wszystko chlopaki opisują
nie wiem czy ten link bedzie działać.
Sam pisałem. Kable w kabinie dochodzą do włącznika świateł. Wystarczy go wymienić na taki z opcją halogenów i wszystko gra. Ponieważ jednak włącznik z tą opcją jest drogi, to jak ktoś chce moze sobie załozyć jakąś prowizorkę. Powtarzam - kabel od przednich halogenów dochodzi do kostki wyłącznbika
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tak jest w mk2 więc pamięć cię nie zawodzisolowa123 pisze:z tego co czytałem we wczesniejszych postach
chlopaki pisali że jeżeli masz dwóstopniowy przełacznik( raz -to chalogeny przednie;
zaś drugi - to chalogeny przednie, i tylne swiatło czerwone) wtedy kable są już podłaczone.