Witam!
Jestem nowym użytkownikiem forum jak i vw golfa IV tak wiec witam wszystkich ale i prosze o pomoc. Problem wyglada tak: jakis czas temu kupiłem golfa IV 1.6 16V, auto stało w garażu kilkanaście dni rozładował sie akumulator lecz podłaczyłem pod prostownik i wszysko ok, lecz ostatnimi dniami gdy próbuje go odpalic to nie zawsze daje rady[rozrusznik kreci].
Prosze o pomoc, z góry dziekuje;D
Problem z zapaleniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Problem z zapaleniem
a ja obstawiam akumulator:) Miałem podobną sytuację w aucie innej marki. od zakupu auta nie wymieniałem akumulatorka, bo wydawało się że jest ok wszystko fajnie chodziło. Auto postało 2 tygodnie w garażu chciałem je odpalić i nic... Gdy wyciągnąłem akumulator to okazało się, że ma już pare dobrych latek:D Kupiłem nowy i od tamtej pory nie ma problemu... Sprawdź akumulator. pozdrawiamicer pisze:Witam!
Jestem nowym użytkownikiem forum jak i vw golfa IV tak wiec witam wszystkich ale i prosze o pomoc. Problem wyglada tak: jakis czas temu kupiłem golfa IV 1.6 16V, auto stało w garażu kilkanaście dni rozładował sie akumulator lecz podłaczyłem pod prostownik i wszysko ok, lecz ostatnimi dniami gdy próbuje go odpalic to nie zawsze daje rady[rozrusznik kreci].
Prosze o pomoc, z góry dziekuje;D