ogrzewanie golfIII

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

juniorwwa
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

ogrzewanie golfIII

Post autor: juniorwwa » pn sty 02, 2006 20:46

:bajer: witajcie jestem tutaj ponieważ mam pytanko może ktoś napisze jak wymienić nagrzewnice w golfiku III problem polega na tym że nie moge nagrzać w środku do wysokiej temperatury termostat zmieniony filt przeciw pyłkowy także a więc chyba pozostaje nagrzewnica pozdrawiam serdecznie i thx za odpowiedz..... :okej: [/b]

Barnej20
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Barnej20 » pn sty 02, 2006 21:24

zaczym zajmniesz się wymianom to zobacz czy niejest zapowietżona i czy wszystkie funkcie nawiewu działają np : na nogi na szybe

BruceLee30
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: ogrzewanie golfIII

Post autor: BruceLee30 » pn sty 02, 2006 21:32

juniorwwa pisze::bajer: witajcie jestem tutaj ponieważ mam pytanko może ktoś napisze jak wymienić nagrzewnice w golfiku III problem polega na tym że nie moge nagrzać w środku do wysokiej temperatury termostat zmieniony filt przeciw pyłkowy także a więc chyba pozostaje nagrzewnica pozdrawiam serdecznie i thx za odpowiedz..... :okej: [/b]
jezeli chcesz wymieniac to napise ci ze kokpic niestety caly ze srodka musisz wyjmowac
ale .........
przed wyjeciem sprobuj odlaczycz przewody ktore ida do nagrzewnicy sa w czesci za silnikiem podlacz waz z goraca woda i dobrze przeplucz w jedna i 2 ga strone pomaga na 0.5/0.5 wiec jest szansa aby przywrocic ja do sprawnosci. W mk3 sprawny uk chlodzenia sam sie powinien odpowietrzyc

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”