Yo
Mam takie pytanie bo obiło mi sie o uszy ze głowica z silnika 18 G60 moze posłuzyc jako upgrade do innych silników czy da sie to wsadzic zamiast glowicy silnika 1.6 i co by to dało,
P.S tylko nie zbesztajcie mnie zabardzo bo ja niekumaty w tej dziedzinie
Pozdrawiam ;p
Upgrade Głowicy (z G60)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Z jakiej to książki?? Chodzi mi o tytuł i Autora bo widzę, że mądre rzeczy w niej są i chciałby takową nabyć drogą zakupu. Sorry za OTCSR_GTI pisze:tutaj coś pisze a reszte sobie szukajcie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
-
- Użytkownik
TAZ, tak jak i wojciul zastanawiam z czym wiąże się jeszcze taka przeróbka? Czy do silnika 1,5 na gaźniku trzeba coś więcej modzić niż w innym?
CSR_GTI, ja też bym sie pisał na tytuł tej ksiązki ;p
[ Dodano: 16 Kwi 2009 22:50 ]
wojciul, z tego co pamiętam to musisz sprawdzić jak masz zawory czy na płytki czy na hydro popychacze bo jak np głowica z g60 jest na hydro popychacze a ta twoja na płytki to się nie da ;p ale niech mnie ktoś sprawdzi kto wie lepiej żeby nie było ze bzdury gadam ;p
CSR_GTI, ja też bym sie pisał na tytuł tej ksiązki ;p
[ Dodano: 16 Kwi 2009 22:50 ]
wojciul, z tego co pamiętam to musisz sprawdzić jak masz zawory czy na płytki czy na hydro popychacze bo jak np głowica z g60 jest na hydro popychacze a ta twoja na płytki to się nie da ;p ale niech mnie ktoś sprawdzi kto wie lepiej żeby nie było ze bzdury gadam ;p