[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
No i w końcuuuuuuuuuuuu co nieco się zaczęło dziać
Porozbierałem troszkę już przód
tzn o wiele więcej już nie ma niż na fotce więc jutro wszystkie kabelki odczepiam i silnik wylatuje ze środka
Porozbierałem troszkę już przód
tzn o wiele więcej już nie ma niż na fotce więc jutro wszystkie kabelki odczepiam i silnik wylatuje ze środka
Ostatnio zmieniony śr mar 25, 2009 21:02 przez Fox_00, łącznie zmieniany 2 razy.
Jutro komora będzie szykowana do malowania, jak narazie jeszcze tą resztę muszę zdemontować.toudi pisze:pomaluj pod kolor auta.pasowalo by kable wszytkie gdzies pochowac zeby bylo czysto pod maska.nie myslales wsadzic akumulator do bagaznika??zbiorniczek pod podszybie..co ty na to.
Kable będę starał się nieco ukryć, lecz nie chce w podłużnice ich wpychać bo to jest od cholery zabawy a w razie awarii to słyszałem że są potem duże problemy.
Akumulator niestety mi do bagażnika nie wejdzie
- konradzik81
- Ma gadane
- Kontakt:
nawet rower pod kolor auta sie znalazl to i komora pewnie tez bedzie w kolorze auta :green_fuck:
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2009 08:56 przez konradzik81, łącznie zmieniany 2 razy.
no komora będzie pod kolorkonradzik81 pisze:nawet rower pod kolor auta sie znalazl to i komora pewnie tez bedzie w kolorze auta :green_fuck:
tylko jako że lakiernicy ode mnie nie mają obecnie czasu a mi się śpieszy to montuje silnik, i dopiero przed całkowitym zmontowaniem będzie malowanie komory :/
echhh z tymi lakiernikami tak już u mnie jest
gdybym jeszcze miał kogoś do pomocy to bym poczekał na to malowanie te kilka dni, no ale że muszę sobie samemu radzić i staram się do świąt go uruchomić bo mam wyjazd to tak to już jest załamać się można
P.S.
Poradnik SWAPu jest także w trakcie tworzenia
Będzie krok po kroku opisane jak i co przy Swapie
Ostatnio zmieniony pn kwie 06, 2009 20:24 przez Fox_00, łącznie zmieniany 1 raz.
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No to ambitny plan. Ja zacząłem dużo wcześniej od ciebie, i nie uda mi się do świąt uruchomić. Ale o tyle lepiej że już u GTO stoi. Jak będzie miał czas, to może będę miał na święta. A jak nie to po świętach.Fox_00 pisze:no ale że muszę sobie samemu radzić i staram się do świąt go uruchomić bo mam wyjazd to tak to już jest załamać się można
Ale życzę ci powodzenia
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no teraz niezły będzie potworek jeżdżący
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- Dawca_Nerek
- Forum Master
hehe ten mój stary silnik powiedział mi:Dawca_Nerek pisze:Fox_00, widzę że tutaj całkiem ambitnie idziesz tak trzymać, kozak musi być
no to musiałem kupić coś innego, coś na benzynkę, i coś co ma więcej Kucyków
a obecnie jako że jeszcze czekam za częściami
sam się chyba wezmę za malowanie komory silnika
dzisiaj a właściwie to zaraz idę zabrać się za przygotowanie do matowania i owijania papierem niektórych rzeczy