rozrusznik RP automat

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
pawel0189
Mały gagatek
Mały gagatek

rozrusznik RP automat

Post autor: pawel0189 » ndz kwie 05, 2009 13:05

witam.w moim mk2 1.8 RP automat padl mi rozrusznik ;/ zapewne nalezalo by wymienic tulejki i szczotki.jest tylko problem odwiedzilem juz kilka sklepow i wszedzie jak slysza ze jesli chodzi o czesci do rozrusznika do automatu to niestety nieposiadaj i zalecaj podebranie podobnych tulejek. czy wiecie moze od czego mozna podebrac takie tulejki czy moze tez jest mozliwosc kupienia orginalnych szczotek jak i tulejek? bardzo prosil bym o jakas podpowiedz bo niestety samochod mam unieruchomiony:/

Awatar użytkownika
krzemyk99
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: krzemyk99 » ndz kwie 05, 2009 13:43

Trochę nie w temacie, ale mogę zapytać się po czym sądzisz że to rozrusznik?
Ja też tak myślałem ale okazało się ze to był przekaźnik.

Awatar użytkownika
pawel0189
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: pawel0189 » ndz kwie 05, 2009 14:09

tak misie wydaje ze to rozrusznik bo aku zmienialem aku jest tak samo a w dodatku tydzien temu cos sie z niego przykopcilo ale nadal kreci tylko ze ciezko

było mk 2 Gt... było mk 3 gti xx jahre... jest mk 4 gti tdi...

ROZAUTO
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ROZAUTO » wt kwie 14, 2009 19:13

Witam,
ja czytam twoją wypowiedz dot. części do rozrusznika to wybuchłem śmiechem, powiem tyle zrezygnuj z tych sklepów jak to nie ma części tam idzie rozrusznik Bosch do nich są dostępne wszystkie części, niema żadnych problemów. Napisz na gg 6342348 jakie masz objawy, zajmuje się profesjonalną regeneracją rozruszników i alternatorów to dojdziemy co jest grane.
pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”