ten silnik byl produkowany od sierpnia 1989- do wrzesnia 1991MikeBer pisze:RP w Golfie 2 do 7/89 ?? Bzdura jakas, ja mam w 90r i jest tam od początku...
Dane techniczne, silniki, VIN dekoder, kody wyposażenia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przełożenia skrzyni biegów
Witam.
Potrzebuje dane przełożeń skrzyni biegów: 6 biegowej i DSG do Golfa z silnikiem TSI 140KM. Potrzebuje ich do pracy dyplomowej.
Pozdrawiam.
Potrzebuje dane przełożeń skrzyni biegów: 6 biegowej i DSG do Golfa z silnikiem TSI 140KM. Potrzebuje ich do pracy dyplomowej.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 17:42 przez hugo11, łącznie zmieniany 1 raz.
siemka. mam problem z vw passatem b2 1,6 na gazniku. ktos pomieszal przewody od podcisnienia i teraz niewiem jak one powinny byc podlaczone prawidlowo czy ktos by mogl mi pomoc lub przyslac jakies zdjecie z prawidlowym podlaczeniem ??
[ Dodano: 25 Lut 2009 21:09 ]
jak cos bedziecie mieli to dajcie znac mi na gg 5517044. dzieki
[ Dodano: 25 Lut 2009 21:09 ]
jak cos bedziecie mieli to dajcie znac mi na gg 5517044. dzieki
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gdzie mogę odczytać oznaczenie lterowe silnika?
Witam,
Mam MK2 1.6, czyli silnik powinien być PN, EZ, albo RF. W bagażniku nie mogę znaleźć tej wlepki. Czy możecie wskazać mi miejsce silnika, w którym powinno być to zapisane? I czy będą to tylko te 2 literki, czy występują one, w jakimś ciągu? I jeszcze jedno - jestem zielony w tym temacie - możecie napisać, czy mam go na gaźniku, czy na wtrysku?
Z góry dziękuję!
Z pozdrowieniami,
JasonKidd
Mam MK2 1.6, czyli silnik powinien być PN, EZ, albo RF. W bagażniku nie mogę znaleźć tej wlepki. Czy możecie wskazać mi miejsce silnika, w którym powinno być to zapisane? I czy będą to tylko te 2 literki, czy występują one, w jakimś ciągu? I jeszcze jedno - jestem zielony w tym temacie - możecie napisać, czy mam go na gaźniku, czy na wtrysku?
Z góry dziękuję!
Z pozdrowieniami,
JasonKidd