Dzięki za rozwianie wątpliwości z klinem a co z tym minimalnie przestawionym rozrządem?grandilodz pisze:w 1.6 Nie ścina klinu musiał byś się nieźle postarać to nie 1.9 podjedz na regulacje kąta wtrysu jeżli jest przestawiony ma on wtedy metaliczny dzwiek - silnik no i pom pe odrazu
Cos sie urwalo w silniku. Tlok? Wtrysk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- wojtek0231
- Ma gadane
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Podjedz do pompiareza nma sprawdzenie kąta wtrysku on powie Ci czy jest wszystko ok i ustawi pompe
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
w jaki sposób???, pompę masz na klinie jak i koło na wale, więc jak przestawisz o tyle???.wojtek0231 pisze:przestawienie o jeden ząbek tylko może gdzieś o 1/3 ząbka
zależy w którą stronę, metaliczny jest jak jest za wczesny, a jak za późny to silnik cichytko pracuje.grandilodz pisze:podjedz na regulacje kąta wtrysu jeżli jest przestawiony ma on wtedy metaliczny dzwiek
witam ponownie juz doszedlem co jest grane w moim vw ,to tylko wtryskiwacz na drugim cylindrze dzisiaj zostaly wszystkie sprawdzone .Natomiast jesli chodzi o cisnienei to zle odczytalem bo pierwszy mial 28 drugi 33 trzeci 34 czwarty 33 nie wiem dlaczego taki spadek na pierwszym no ale wszystko z nimi ok w piatek skladam pozdrawiam wszytskim Niby to byla drobnostka a ja sciagalem cala głowice .. ahhh ci mechanicy (znawcy) dopiero jeden co dlubie tak jak ja w garazu mi powidzial ze jak najbardziej to wtryskiwacz bo to sa jego objawy
- wojtek0231
- Ma gadane