Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
a pokaz jak idzie rura wlotowa - ta górna ?To_mas pisze:był już tu pokazany ale wcześniej ( bez urazy dla poprzedniego właściciela to lipnie się trzymał) poprawiłem mocowanie, wyprostowałem orurowanie i tak to wygląda, wizualnie identycznie tyle że pewnie się trzyma, IC z Megane.
bo zastanawiam sie czy nie trzeba bedzie jej przespawać troche
masz fotki puśc na privaMZiobro pisze:kolanko w ic jest przespawane i rura do ic idzie nad ic, potem bez problemów wchodzi do komory....i jeśli ktoś chce to bez problemów pasuje do ori orurowania...dolna rurę tylko trzeba trochę pomodzić aby pasowało ale to też w sumie żaden problem..
juz i tak jestem umówiony ze spawaczem, bo wlot trzeba przerobić ale kurcze potrzebne byłoby alu kolanko fi 50...
a to wyjściowe to chyba pod innym katem ?
no nic przymierze u siebie to bede wiedział... potrzebujesz ta rure jeszcze daj znac bede we Wro w piatek chyba
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
generalnie tak sie gnie rury ale wątpię by ci to dobrzy wyszło, raz że rurki z nierdzewki a dwa cienkie scianki maja, lepiej spawać- nie nie wyjdzie kanciaste....To_mas pisze:tylko ze wole takie wygięte bo kanciaste pospawane średnio mi podchodzą....albo spawanie kolanek, albo wyginarka
giętarki do rur nie mam
brat mi podsunął pomysł nawali piachu do środka podgrzać palnikiem i próbować giąć...
da rade tak coś zrobić ?
- Jackq
- Mały gagatek
- Kontakt:
a orientuje się ktoś może gdzie kupić tanio rdzeń ic. pytałem kilku producentów/dystrybutorów ale ceny z kosmosu albo nie odpowiadają na zapytanie. ma ktoś jakiś sprawdzony sklep?
Audi A3 1,8T Quattro 201PS by COMPsport
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO