Zepsuty zamek otwierania maski
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zepsuty zamek otwierania maski
Witam
Peklo mi ciegno od uchytu otierajacego maske tego z przodu.
jak podwazyc jezyk ten blokujacy ostateczne otwarcie.
PROSZE O PILNA POMOC.
Peklo mi ciegno od uchytu otierajacego maske tego z przodu.
jak podwazyc jezyk ten blokujacy ostateczne otwarcie.
PROSZE O PILNA POMOC.
GOLF 4 TDI 110 KM Silnik ASV.
Witam
Ja również nie mam tego ciegna plastikowego, ale z otwieraniem maski nie mam problemu (nie ściągam atrapy) unosze maskę aż do momentu zablokowania jej, następnie w szczelinę pod maskę (w miejscu gdzie powinno być cięgno) trzeba włożyć rękę (dosyć głęboko - mieści się prawie cała dłoń), odnaleźć metalowy zatrzask - blokadę i palcami wcisnąć ją w dół, wtedy blokada maski zostaje zwolniona i maska otwiera się.
Pozdrawiam
Ja również nie mam tego ciegna plastikowego, ale z otwieraniem maski nie mam problemu (nie ściągam atrapy) unosze maskę aż do momentu zablokowania jej, następnie w szczelinę pod maskę (w miejscu gdzie powinno być cięgno) trzeba włożyć rękę (dosyć głęboko - mieści się prawie cała dłoń), odnaleźć metalowy zatrzask - blokadę i palcami wcisnąć ją w dół, wtedy blokada maski zostaje zwolniona i maska otwiera się.
Pozdrawiam
Widzisz mi padlo dzisiaj, a mianowicei otiweram golfa ciagne za klameczke pod kierownica na sciance, ide do przodu i nie dziala. Maska lezy caly czas tak jakby nic. Da sie tam wlozyc palec ale nie moge nic wiecej zrobic. Nie wiem jak to otworzyc. Bede sie meczyc jutro rano z zamkiem. Jak sie uda to dam znac. Jak Tobie sie udalo to napisz jak to zrobiles.
Pozdrawiam
Powodzenia
Pozdrawiam
Powodzenia
Jest -> a4 b7 1.8T BFB :)
było
MKIV 1.8T AUM najlepszy z najlepszych 200+KM homemade :)
Leon 1.8T APP
Golf 1.9TDI ARL
Golf 1.8T AGU
Golf 1.4 cokolwiek
było
MKIV 1.8T AUM najlepszy z najlepszych 200+KM homemade :)
Leon 1.8T APP
Golf 1.9TDI ARL
Golf 1.8T AGU
Golf 1.4 cokolwiek
w twoim przypadku pomoże tylko wsadzenei ręki pomiędzy chłodnicę a silnik w połowie i ręczne odblokowanie ciegna za które ciągnie linkamroziu22 pisze:Widzisz mi padlo dzisiaj, a mianowicei otiweram golfa ciagne za klameczke pod kierownica na sciance, ide do przodu i nie dziala. Maska lezy caly czas tak jakby nic. Da sie tam wlozyc palec ale nie moge nic wiecej zrobic.