jaka skrzynia biegów do RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jaka skrzynia biegów do RP
pada skrzynia (synchronizator 2biegu,łożyska wałka głównego...) i nie wiem jaka jeszcze moge założyć (1.8RP): czy AUG jest standard w RP.
Mam na oku ATH (600zl) ,czy ma krótsze przełożenia i czy ATH zakładali do MK2 GT ?
A za ok tydz moja będzie na handel np na części 250zł.
Mam na oku ATH (600zl) ,czy ma krótsze przełożenia i czy ATH zakładali do MK2 GT ?
Ostatnio zmieniony czw mar 26, 2009 23:15 przez dominoh, łącznie zmieniany 1 raz.
CZARNY NISKI SZEROKI
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: jaka skrzynia biegów do mk2 RP
aug była seria w GT, ATH montowali w 1.8 RP w zwyklych wersjachdominoh pisze:pada skrzynia (synchronizator 2biegu,łożyska wałka głównego...) i nie wiem jaka jeszcze moge założyć (1.8RP): czy AUG jest standard w RP.
aug ma krotsze przełozenia, na aug pojedziesz szybciej niz na ATH
ath maja cos w sobie ze rp na nich nie che wiecej niz 165km/h
strasznie drogo cenisz za ta skrzynke,
powiem ci ze taniej wyjdzie ja naprawic, oczywiscie jak masz pojecie o mechanice niz brac za 600 w ciemno
www.vrservice.pl
Dzieki za odpowiedz.
Żadnej AUG nie znalazlem, są ATH za 550-i dwa tygodnie na sprawdzenie(ceregieli z tym nie robią). Naprawa :części synchronizator 2ki i 3ki,lożyska kilka szt,olej,simmeringi itp + robocizna ok 700-800...chyba,że ktoś w Lublinie ma lepsze źródła to chętnie skorzystam.
Lepiej naprawić ?
Żadnej AUG nie znalazlem, są ATH za 550-i dwa tygodnie na sprawdzenie(ceregieli z tym nie robią). Naprawa :części synchronizator 2ki i 3ki,lożyska kilka szt,olej,simmeringi itp + robocizna ok 700-800...chyba,że ktoś w Lublinie ma lepsze źródła to chętnie skorzystam.
Lepiej naprawić ?
CZARNY NISKI SZEROKI
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: jaka skrzynia biegów do mk2 RP
Nie rozumiem!! AUG ma krótrze przełożenia a pojedzie szybciej????Borys pisze:aug była seria w GT, ATH montowali w 1.8 RP w zwyklych wersjachdominoh pisze:pada skrzynia (synchronizator 2biegu,łożyska wałka głównego...) i nie wiem jaka jeszcze moge założyć (1.8RP): czy AUG jest standard w RP.
aug ma krotsze przełozenia, na aug pojedziesz szybciej niz na ATH
ath maja cos w sobie ze rp na nich nie che wiecej niz 165km/h
strasznie drogo cenisz za ta skrzynke,
powiem ci ze taniej wyjdzie ja naprawic, oczywiscie jak masz pojecie o mechanice niz brac za 600 w ciemno
Nie znam się! Proszę o wyjaśnienie!
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!