gaźnik Pierburg 2E problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
gaźnik Pierburg 2E problem
witam w związku z problemem z odpalaniem na benzynie dotarłem do tego że to wina gaźnika jest kompletnie zapchany zamiast uszczelek miał czerwony sylikon a teraz wszystko jest w gradzielach itp nie chodzi wogóle przepustnica 2 poziomu teraz pytanie ile kosztuje regeneracja takiego gaźnika?? i gdzie dostać uszczelki do niego?? bo wszędzie szukałem dzis objechałem wszystkie sklepy w okolicy i nikt nie ma takich uszczelek. Może ktoś by miał z was forumowicze dojście do bym z miłą chęcią kupił od kogoś te uszczelki.pozdrawiam
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Na tej stronie nie ma uszczelek, które potrzebujesz - tam są tylko uszczeli do 2BE (gaźnik z dowama komorami pływakowymi), a Ty potrzebujesz do gaźnika 2EE lub 2E2 (zależy, jaki masz gaźxnik, bo byly dwa rodzaje). Zrób fotkę gaźnika, lub odczytaj kod silnika (dwie pierwsze litery jego numeru, lub na wklejce w bagażniku).
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.