Potrzebuję średnice tarcz hamulcowych przednich do golfa 1.9tdi 1z z 94roku. Szukajka nie chciała współpracować ze mną więc pytam bo jest to bardzo pilna sprawa. Byłem w sklepie i gość mi powiedział, że tam są dwie różne średnice. Wiem, że najlepiej było zdjąć koło i zmierzyć ale niestety brak czasu i niekorzystne warunki atmosferyczne uniemożliwiają mi to. Chciałbym zamówić na allegro tarcze brembo, bo to co oferują w okolicznych sklepach to raz, że drogie, a dwa to jakieś podróbki nie wiadomo jakiej firmy. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Postzreguję średnicę tarcz hamulcowych do Golfika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Postzreguję średnicę tarcz hamulcowych do Golfika
Witam!
Potrzebuję średnice tarcz hamulcowych przednich do golfa 1.9tdi 1z z 94roku. Szukajka nie chciała współpracować ze mną więc pytam bo jest to bardzo pilna sprawa. Byłem w sklepie i gość mi powiedział, że tam są dwie różne średnice. Wiem, że najlepiej było zdjąć koło i zmierzyć ale niestety brak czasu i niekorzystne warunki atmosferyczne uniemożliwiają mi to. Chciałbym zamówić na allegro tarcze brembo, bo to co oferują w okolicznych sklepach to raz, że drogie, a dwa to jakieś podróbki nie wiadomo jakiej firmy. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony czw mar 26, 2009 00:01 przez DJ_SM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adamm
- V.I.P.

- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
DJ_SM, nie bierz brembo!! odkad sa made in poland gna sie strasznie
ze swojej strony polecam komplet klocki + tarcze TRW sam mam takie i super sie hamuje i nie dalem rady ich jeszcze pokrzywic
ze swojej strony polecam komplet klocki + tarcze TRW sam mam takie i super sie hamuje i nie dalem rady ich jeszcze pokrzywic
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Dzięki, mam nadzieje, że dostanę takie na allegro.
Adamm, jak cena kompletu?
Adamm, jak cena kompletu?
Ostatnio zmieniony czw mar 26, 2009 00:02 przez DJ_SM, łącznie zmieniany 1 raz.