czy to jest ten "piesek" z szyberka?? czy on jest

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

bogus_z
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

czy to jest ten "piesek" z szyberka?? czy on jest

Post autor: bogus_z » śr gru 28, 2005 00:45

nie moglem wrzucic tutaj tych fotek ale daje link
http://zamecki.pl/1

zobaczcie to i jezeli znacie temat to odpowiedzcie, aha ile jest linek (slimakow) z kazdej strony jedna czy wogole jedna.bo wyciagnalem cala szybe z tymi bajerami i mam jedna. ten szyber kupilem i moze ktos wykrecil.pzdr

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » śr gru 28, 2005 00:50

Coś tam za dużo niewidać pod tym czerwonym mazakiem.Jak kiedyś robiłem syberdach to były dwie linki na jednym ślimaku więc chyba masz braki.Ja mam od passata 92 elektryczny z blachy kompletny tylko niewiem czy pasuje do MKIII.Pozdrawiam

bogus_z
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: bogus_z » śr gru 28, 2005 01:04

nie. mam to jest z mk3. to ja w takim razie nie wiem co to jest slimak. jak wyjalem to mialem jedna linke przyczepiona do mechanizmu po stronie pasazera. ten zdjecia to specjalnie pokazalem bo w tej czesci cos tam jest ukruszone moim zdaniem to nie przeszkadza, bo na innych zdjeciach w innych postach to widzialem polamane te elementy "istotne" te slizgi czy jakos tak to co jest na dole tego.. pytanie moje: czy ten ele. co go pokazuje to czy on jest dobry czy syf??

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”