[Radio] Lg LAC7800R w Golf 3 CL
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
[Radio] Lg LAC7800R w Golf 3 CL
Witam rozwarzam zakup radia w temacie jakie opinie i czy są problemy z instalacja w aucie czekam bo w poniedzialek ruszam na zakup
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Kostkę iso musze zajrzec ale na 99% jest bo mam 3 latnie radio kenwood. Głośni mam 2 pod przednia szybą i jeden od pasazera i jeden od kierowcy najprawdopodobniej oryginalne
Ostatnio zmieniony ndz mar 22, 2009 21:25 przez mateusz2552, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Dobra dzisiaj juz nie zdarze najwyzej jutro zakupie i poinformuje co i jak. Ale mam prozbe chce zamontować sobie glosniki do auta i mam je na cinche jak przeciągnąć je z tylu samochodu pod deske rozdzielcza tak zeby nie były widoczne pod gumy czy jak?
Pytanie??
Czy z tą kostką nie będzie problemu ?
A takie mam radio jak by ktoś był zainteresowany chętnie sprzedam do negocjacji.
Pytanie??
Czy z tą kostką nie będzie problemu ?
A takie mam radio jak by ktoś był zainteresowany chętnie sprzedam do negocjacji.
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2009 17:29 przez mateusz2552, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Jak kupisz nowe radio, to będą w zestawie kabelki zakończone wtyczką, z jednej strony będzie pasowała do radia a z drugiej strony do kostki ze zdjęcia nr 1.
Kable sygnałowe prowadzisz prawym progiem od bagażnika (tam gdzie jest wzmacniacz) aż do przodu, dalej możesz albo podciągnąć do góry do półki nad nogami pasażera i dalej do radia albo pod wykładziną podłogową w kierunku środkowej konsoli i dalej do góry do radia.
Pamiętaj żeby kable idące z podłogi (progu) do góry pozapinać plastikowymi opaskami żeby nie wisiały swobodnie.
Kable sygnałowe prowadzisz prawym progiem od bagażnika (tam gdzie jest wzmacniacz) aż do przodu, dalej możesz albo podciągnąć do góry do półki nad nogami pasażera i dalej do radia albo pod wykładziną podłogową w kierunku środkowej konsoli i dalej do góry do radia.
Pamiętaj żeby kable idące z podłogi (progu) do góry pozapinać plastikowymi opaskami żeby nie wisiały swobodnie.
-
- Nowicjusz