MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie wyjmuje sie szyb klejonych, z reguly wyjmuje sie tylko szyby z drzwi. U mnie bylo 7 szyb do zrobienia ale robil mi to znajomy wiec policzyl mnie symbolicznie Normalny koszt w Krakowie to 450 zł za robociznę + 80 zł dopłaty za folię CLASSIS (droższa folia).
EDIT:
Juz jest nowy gadżet w środku - kierownica multi: jeszcze na etapie podlaczania, ale moze wkrotce uda sie ją uruchomic
Fotki nowych alusów i kierownicy multi na str. 1
EDIT:
Juz jest nowy gadżet w środku - kierownica multi: jeszcze na etapie podlaczania, ale moze wkrotce uda sie ją uruchomic
Fotki nowych alusów i kierownicy multi na str. 1
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jakiś pomysł na jaki kolor pomalowac zaciski? Czerwony chyba nei bardzo pasuje... srebrne auto, zielone szyby... moze na zielono ? Trzeba pomalowac bo przez alusy bedzie wszystko widac co jest pod spodem...
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Hmmm...czy nie kupiłeś dokładnie tych:
http://www.moto.allegro.pl/item58545756 ... ka_0z.html
Myślę nad nimi
Myślę nad nimi
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Karpik, spozniles sie To teKarpik pisze:Hmmm...czy nie kupiłeś dokładnie tych:
Myślę nad nimi
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Do Krakowa i tak mam daleko...mam jeszcze inne na oku bliżej...i jeszcze jedne w podobnym wzorze http://www.moto.allegro.pl/item58851469 ... 5x100.html
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Te felgi byly od ponad miesiaca na Allegro, mialem w ulubionych zapisanego linka i co jakis czas zagladalem zeby nacieszyc oko... Strasznie mi sie podoba ten wzor, no i ALUTEC... normalna niemiecka, a nie jakas chinska felga, wiec moze bedzie bardziej wytrzymala. Pytanie do wszystkich ktorzy znaja sie na rzeczy:
To jest felga szeroka na 7,5". Czy wejdzie mi na to oponka 225/45/17? Bo takie mam zakupione. Jesli nie wejdzie to musze je szybko wymienic...
To jest felga szeroka na 7,5". Czy wejdzie mi na to oponka 225/45/17? Bo takie mam zakupione. Jesli nie wejdzie to musze je szybko wymienic...
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
No fela jest piękna...do Variata idealna...a oponka będzie pasować idealnie na tą szerokość felgi...np tu jest fajna tabelka wymiarów:
http://www.forumsamochodowe.pl/rozmiary/
http://www.forumsamochodowe.pl/rozmiary/
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dziekuje, Karpik. Juz sie nie moge doczekac az sniegi stopnieją mysle ze na wielkanoc juz zaloze nowe kapciochy i obowiazkowo foto sesyjka
Teraz glowie sie nad jakimis schematami podlaczenia tej kierownicy multifunkcyjnej... ciezko jest, nawet na elektrodzie nie mogli mi pomoc. Mam sama kierownice a nie wiem co jeszcze nalezy wymienic/dokupic zeby mi to wszystko chodzilo i obslugiwalo Navi MFD...
Ale Variat sie zmienia krok po kroku mam go od 31 grudnia i juz sporo podzialalem... adekwatnie do mozliwosci finansowych oczywiscie
Zaciski chyba jednak pomaluje na czerwono FoliaTec'iem... ale drooogii jest
Teraz glowie sie nad jakimis schematami podlaczenia tej kierownicy multifunkcyjnej... ciezko jest, nawet na elektrodzie nie mogli mi pomoc. Mam sama kierownice a nie wiem co jeszcze nalezy wymienic/dokupic zeby mi to wszystko chodzilo i obslugiwalo Navi MFD...
Ale Variat sie zmienia krok po kroku mam go od 31 grudnia i juz sporo podzialalem... adekwatnie do mozliwosci finansowych oczywiscie
Zaciski chyba jednak pomaluje na czerwono FoliaTec'iem... ale drooogii jest
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Witam ponownie
W srode mialem zamiar zmienic kapcie na letnie i zalozyc nowe alu. Nie moglem sie doczekac, od rana juz mnie nosilo zeby jechac ale z pracy sie zerwac nie moglem
Wiec pojechalem po 18 do znajomego do wulkanizacji - pokazuje mu nowe fele 17"... mowi ladne... ale ciekawe czy proste ja sobie mysle ze na pewno proste, skoro gosciu mnie zapewnial ze tak jest przy sprzedazy. Sprawdzamy na maszynie po kolei jedna po drugiej i... 2 dobre, jedna do prostowania a jedna wogole sie do niczego nei nadawala. Zalamalem sie, bo 7,5 stówki po drodze nie chodzi.
Dzwonie do goscia - nei odbiera telefonu. Mysle sobie wał jak nic - kupilem poza Allegro bez klikania licytacji... kasa w plecy. Ale nie - gosciu oddzwonil, powiedzialem jaka sprawa. Umowilismy sie, oddal kase - wszystko bezproblemowo. Mogl sam nie wiedziec ze alu są walniete, tymbardziej ze wizualnie nie bylo ani ryski na nich i dziwna sprawa ze dwie okazaly sie krzywe.
Wybór padł wiec na 16", bo innych nie moglem znalezc. Są wiec 16" 205/45 Goodyear F1... ale bedzie i gleba niedlugo.
Fotki na str. 1
W srode mialem zamiar zmienic kapcie na letnie i zalozyc nowe alu. Nie moglem sie doczekac, od rana juz mnie nosilo zeby jechac ale z pracy sie zerwac nie moglem
Wiec pojechalem po 18 do znajomego do wulkanizacji - pokazuje mu nowe fele 17"... mowi ladne... ale ciekawe czy proste ja sobie mysle ze na pewno proste, skoro gosciu mnie zapewnial ze tak jest przy sprzedazy. Sprawdzamy na maszynie po kolei jedna po drugiej i... 2 dobre, jedna do prostowania a jedna wogole sie do niczego nei nadawala. Zalamalem sie, bo 7,5 stówki po drodze nie chodzi.
Dzwonie do goscia - nei odbiera telefonu. Mysle sobie wał jak nic - kupilem poza Allegro bez klikania licytacji... kasa w plecy. Ale nie - gosciu oddzwonil, powiedzialem jaka sprawa. Umowilismy sie, oddal kase - wszystko bezproblemowo. Mogl sam nie wiedziec ze alu są walniete, tymbardziej ze wizualnie nie bylo ani ryski na nich i dziwna sprawa ze dwie okazaly sie krzywe.
Wybór padł wiec na 16", bo innych nie moglem znalezc. Są wiec 16" 205/45 Goodyear F1... ale bedzie i gleba niedlugo.
Fotki na str. 1
Ostatnio zmieniony ndz cze 21, 2009 10:20 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---