Mrugające światło cofania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mrugające światło cofania
Witam,, znalazłem kilka podobnych tematów ale żaden nie dal mi odpowiedzi na mój problem, mianowicie przy wrzucaniu wstecznego przyjak nie do końca włoże bieg to światła cofania świecą, natomiast gdy bieg jest włożony prawidłowo to nie nie mam pojęcia czy to czujnik ??jeśli tak to prosze o fote gdzie on sie znajduje. Z gory thx
PoZDRO
PoZDRO
Czujnik zlokalizowałem niestety nie mogę go wyciągnąć:/ nie ma żadnych wejsc na imbusy może jakieś zatrzaski??? Prosze o pomocrydzu pisze:Czujnik świateł cofania. Mały czarny na szczycie wybieraka skrzyni biegów, dochodzi do niego jedna wtyczka z dwoma pinami. Przykręcony do wybieraka na dwa imbusy (chyba nawet 6)
- FILIP_1988
- Ma gadane
Niestety u mnie jest troche inaczej bo czujnik jest z boku (już zlokalizowałem). Dziś go wykręciłem klucz 22 no i złączyłem w celu sprawdzenia czujnika te 2 kabelki i światła cofania świecą więc to na 100we bedzie czujnik dawał po d.... W razie "w" jeszcze czujnik spryskałem wd40 ale nic to nie dało. Jutro mam już go miec więc dam znać czy działa jak należyrydzu pisze: Tutaj masz zdjęcie wybieraka, na szczycie jest czujnik świateł cofania, takie coś masz u siebie?
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 18:50 przez bogo6, łącznie zmieniany 1 raz.