przeplywka 2.0 8V
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przeplywka 2.0 8V
Szybkie pytanko... Padla mi przeplywka, wersja i silnik jak w temacie... Podobno bylo kilka typow przeplywek w tych silnikach, ale nie wiem... W kazdym badz razie mechanik mi krzyknal 400 PLN za zamiennik, luz czy gruz??
All ®ight`s reserved by ©yk
- Paweł Marek
- V.I.P.

dowiedz się jaki silnik lub daj fotki. Starsze 2E mają przepływomoierz z ruchomą klapką, brak zamienników, są tylko ze szrotu ceny wysokie. Nowsze jak AGG, ADY mają przepływmierz z gorączym drutem, dostępnym taniej w zamiennikachCyku pisze:Padla mi przeplywka, wersja i silnik jak w temacie
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 20:56 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
No to klapa, auto u mechanika, dokumenty tez mu zostawilem zeby po numerach vin mogl czesci szukac
Wiem tylko ze to wersja hamerykanska, rok 94, ale to pewnie malo ;/
Jutro ma przyjsc ten zamiennik i go wymieni, wiec pewnie wyloze te 4 paczki ;/
Dzieki za dobre checi
Jedyne pocieszenie, ze przejezdzilem nim rok bezawaryjnie 
Pozdrawiam.
Wiem tylko ze to wersja hamerykanska, rok 94, ale to pewnie malo ;/
Jutro ma przyjsc ten zamiennik i go wymieni, wiec pewnie wyloze te 4 paczki ;/
Dzieki za dobre checi
Pozdrawiam.
All ®ight`s reserved by ©yk
- Paweł Marek
- V.I.P.

zdecydowanie mało info
Zwłaszcza że hamerykańce na ogół żadnej przepływki nie mają tylko czujnk MAP. Każ sobe oddawać mechanikowi wymienainą część coby cię nie naciągnął.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.