Serwo pytanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Serwo pytanie
Witam wczoraj dolewałem do swojego golfa płyny i odkryłem że gdy dotknąłem w bok ten kabel t o z uszczelki wydobywa sie powietrze syczenie czy jest to do wymiany czy można jak jeździć??? dodaje zdjęcie która to uszczelka .Jest to golf 1.8 GT 93r.
jak mocno go ugiąłeś ? jeśli mocno to tak może być .. gorzej będzie jeżeli będzie syczeć cały czas bez twojej ingerencji... jest to przewód podciśnienia do hamulców od kolektora ssącego... sprawdź czy przewód jest cały bo u mnie był popękany musiałem wymienić.
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 11:32 przez TomiTT, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=147731
[b]Moja perełka nowe zmiany str 2[/b]
[b]Moja perełka nowe zmiany str 2[/b]
brach86, trzeba go wymienic. Jesli bedzie zepsuty to mozesz stracic nagle podczas jazdy hamulce, pozatym do serva moze dostac sie olej i go zepsuc.Taki przewod nie jest drogi a zaoszczedzi ci to pozniejszych wydatkow.
O ile sie niemyle to jest to przewod idacy do Vacu?
O ile sie niemyle to jest to przewod idacy do Vacu?
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Co ty .....sz nie trzeba wymieniac nie uginaj go to normalne bo serwo zasysa powietrze jak odginasz
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;