Tak mi pisał brat ze łamane są do mniejszych silników 1.6 do 1.8 albo 1.4 do 1.6miś fazi pisze:linka z samoregulacja ma przy skrzyni taki zgrubienie plastikowe i gumową harmonijkę , jeśli jej nie wymieniłeś , to zacznij od tego , to jest częsta przyczyna
Wiem już o co chodzi.![]()
[ Dodano: 17 Mar 2009 09:16 ]czyli samemu sie bawic albo wstawic do mechanika i miec z glowy..miś fazi pisze:[ Dodano: 17 Mar 2009 09:07 ]
luźny lewarek to nie wina sprzęgła , widze że u Ciebie są dwa niezależne problemy
A czy mozliwe ze to przez to ze mam luzny lewarek i biegi wchodza tak jak by wogole nie wchodzily
[ Dodano: 17 Mar 2009 09:17 ]miś fazi pisze:Dodano: 17 Mar 2009 09:09 ]
ale to troszke dziwne , ja mam 1,8 i nie mam takiej łamanej , tylko prostą
Problem po montażu skrzyni
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2009 10:14 przez Bemo26, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem (L)
Ok rozumie. Polecę do sklepu i zorientuje sie ile to kosztuje I wymienię jak cośmiś fazi pisze:tak to sie wymienia całość , tylko nowa ma blokade , zdejmujesz tą blokade dopiero po założeniu linki , blokada jest na tej harmonijce
Dam ci znać w temacie jak coś.
Pozdro
[ Dodano: 22 Mar 2009 08:29 ]
Miałeś racje co do tej linkimiś fazi pisze:ja bym nie oddawał do mechanika , na razie , tak jak Ci mówie wymień na początek linke , powinno pomóc
Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem (L)