Da się, da się Opis wtyczek od mk2 i mk3, lutownica, wtyczka od mk3, impulsator do skrzyni, trochę czasu i zabawy i gotowemr_simon pisze:Czy da się wstawić licznik od MK3 do MK2 1.3 na gaźniku gdzie licznik jest z dwoma wtyczkami?
PozdróVWka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Da się, da się Opis wtyczek od mk2 i mk3, lutownica, wtyczka od mk3, impulsator do skrzyni, trochę czasu i zabawy i gotowemr_simon pisze:Czy da się wstawić licznik od MK3 do MK2 1.3 na gaźniku gdzie licznik jest z dwoma wtyczkami?
Jak będę robił podmiankę to wszystko opiszę... tyle tylko że nie wiem kiedy bo jakoś zimno i nie za bardzo mam ochotęmr_simon pisze:Mógłby ktoś opracować fotostory jak i co krok po kroku łopatologicznie lamersko.
Kierunki podłaczasz od stacyjki,a nie tam gdzie szedł kabel stary do licznika co miałeś kiedyśDioda83 pisze:panna mam problemy w kostce z Mk II jest tylko jeden przewód od kierunków i brakuje drugiej masy bez której za cholere nie bedzie dzialać, narazie to tyle spostrzezen no i do tego dochodzi fizyczne wpasowanie w deche (też bedą problemy )...jak cos jeszcze zauważe to napisze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 204 gości