golf 4 nie dziłają seryjne głośniki basowe z prawej str
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
golf 4 nie dziłają seryjne głośniki basowe z prawej str
witam, jak w tytule, u kolegi nie działają seryjne głośniki basowe w drzwiach z przodu i z tyłu z prawej strony, gwizdki działąją normalnie, poprostu pewnego dnia przestały grać i pytanie, czy coś gdzies nie łączy? może jest gdzies jakiś bezpiecznik czy coś? bo to nie możliwe, żeby 2 głośniki się spaliły pod samym radiem, lewa strona działa normalnie, nie były katowane, z góry dziękują za pomoc, pozdrawiam Tomek
Ostatnio zmieniony pt mar 13, 2009 13:10 przez tomekzaj, łącznie zmieniany 2 razy.
nie no super pomogłeś, zamiast pisać coś co nie wnosi nic do tematu trzeba było nic nie pisać, nie wiem czy ta instalacja jest tak prymitywna, że wszystko jest bezpośrednio do radia podpięte, czy gdzieś w jednym miejscu jest podwójna zwrotnica, czy gdzieś jest jakieś zabezpieczenie itp. u innego znajomego stało się podobnie w meśku i zawiodły bezpieczniki, nigdy nie miałem do czynienia z takim samochodem i chciałem tylko pomóc koledze. Podpinaliśmy drugie radio i było to samo,zanim zaczniemy dobierać się do głośników, a to sporo roboty wolę się upewnić, i może mi ktoś kompetentny odpowiedzieć? z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Tomek
Nie no kolego może ruszysz swoje 4 litery i zaczniesz sprawdzać kable sam? Jak widzisz w kostce isso jest ok ,bo drugie radio i problem pozostał ,więc winne są kable. Nie sądzisz chyba ,że mamy podać Ci linki do tematów jak poprowadzone są kable w golfie ? Chyba nie jesteś aż tak leniwy? No chyba ,że się mylę, to poczekaj aż ktoś odłoży swoje sprawy(wolna sobota) i użyje funkcji "szukaj", byś Ty nie musiał nic robić ! Kolego trochę własnej inwencji jeszcze nikogo nie zabiło!