Czy mógłby mi ktoś potwierdzić jak po numerze odróżnić podświetlenie czerwone od podświetlenia zielonego na przełączniku świateł w T4. Patrząc na vagcat.com według mnie można to zrobić po pierwszych trzech znakach, np:
(1) 701941532F
multiple switch for side lights, headlights, front and rear fog lights / for vehicles with electric beam range adjustment / lighting:
lhd green /
(1) 7D0941532Q
multiple switch for side lights, headlights, front and rear fog lights / for vehicles with electric beam range adjustment / lighting:
lhd red /
czyli dla czerwonego będzie to 7D0.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Oznaczenie przełącznika świateł w T4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
andrew01, wg tego, co napisales to bedzie ten: (1) 7D0941532Q
lhd red
czyli wlacznik swiatel postojowych / mijania / przednich i tylnych p-mgielnych / dla pojazdow z elektrycznie regulowanym zasiegiem swiecenia / podswietlenie jasno czerwone
lhd red
czyli wlacznik swiatel postojowych / mijania / przednich i tylnych p-mgielnych / dla pojazdow z elektrycznie regulowanym zasiegiem swiecenia / podswietlenie jasno czerwone
Też tak właśnie myślę, tyle czy to jest regułą? Chciałbym w jakiś sposób się upewnić jakie jest podświetlenie w przypadku kiedy nie moge przełącznika podłączyć (na poczcie). Gdyby dla czerwonego było to zawsze 7D0 na początku to by troszke ułatwiło, znalazłem opis pierwszych znaków na vwgolf.pl ale T4 tam nie ma. Tak sobie myślę, że może 7D0 to właśnie T4 po liftingu - czyli z czerwonym podświetleniem.