GOLF 1,4 Problem z rozruchem Proszę o pomoc !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
na piątek jestem umówiony do serwisu, zobaczymy czy coś tam zdziałają. Myślałem że wy coś napiszecie co sprawdzać chociaż
Ostatnio zmieniony pn gru 19, 2005 05:01 przez michal_thcv, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówisz że nie napisaliśmy Ci co sprawdzić....michal_thcv pisze:na piątek jestem umuwiony do serwisu, zobaczymy czy coś tam zdziałają. Myślałem że wy coś napiszecie co sprawdzać chociaż

1. Akumulator
2. Cewkę zapłonową, a najlepiej cały układ
3. Rozrusznik
No i mam cichą nadzieję, że ten serwis to nie ASO....
-
- Forum Master
Wiesz co ja mam propozycję : myślę że ten aku 50ah jest troszkę za słaby .sprubój od kogoś zamienić lub tam gdzie kupiłeś na chwilę zamienić na mocniejszy i zobaczyć co Ci to da.Tak wogóle to w każdym aucie rozrusznik to urządzenie które jest największym pożeraczem prądu i trza mieć aku z zapasem ale nie za duży.Ja myślę że jednak to aku .Mój znajomy kupił nowy i kupił kompletnego trupa więc czasami też tak jest.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dziękuje za pomoc, zastosuje się do waszych rad, wezmę wszystko pod uwagę. Ten serwis to nie ASO.
[ Dodano: Wto Gru 20, 2005 07:09 ]
Panowie, coś mi się jeszcze przypomniało. Czy pożyczenie prądu komuś może coś uszkodzić w naszym aucie, bo ja przypomniałem sobie że wieczorem koledze pozyczyłem prądu i już na drugi dzień niemogłem odpalić, czy mogłem uszkodzić komputer
[ Dodano: Wto Gru 20, 2005 07:09 ]
Panowie, coś mi się jeszcze przypomniało. Czy pożyczenie prądu komuś może coś uszkodzić w naszym aucie, bo ja przypomniałem sobie że wieczorem koledze pozyczyłem prądu i już na drugi dzień niemogłem odpalić, czy mogłem uszkodzić komputer
-
- Forum Master