nie ma ładowania 1.6 TD co sprawdzić???????????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
Tak jak napisał Michael G60, to powinien byc tez regulator skoro laduje tylko 13,8. A, ze jest on od razu ze szczotkami to po wymianie powinno Ci wszytsko działać. Tylko nie kupuj jakiegoś gównianego bo albo Ci szybko znów padnie, albo od początku bedzie zepsuty
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
Po wymianie regulatora pokazuję mi 13,84V a przed max było 12,11V pokazuję mi to z podłaczonym ako, a bez ako pokazuję powyżej 14V azaprzal pisze:Tak jak napisał Michael G60, to powinien byc tez regulator skoro laduje tylko 13,8. A, ze jest on od razu ze szczotkami to po wymianie powinno Ci wszytsko działać. Tylko nie kupuj jakiegoś gównianego bo albo Ci szybko znów padnie, albo od początku bedzie zepsuty
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
a jak powlaczasz jakies odbiorniki typu swiatla czy ogrzewanie tylnej szyby to co sie dzieje? sprawdz jeszcze naciag paska, wystarczy troche luzniejszy i bedzie juz slabsze ladowanie. a tak nawiasem mowiac to tez mam podobne ladowanie, a jak wlacze jakies odbiorniki to mi wzrasta do normy i tak jezdze. moze jeszcze spróbuj sam naładować akumulator prostownikiem i wtedy zmierz