czy to pompa paliwowa ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jest na forum opisanechemik338 pisze:to teraz jakies wskazówki może co do wymiany pompy skomplikowane ? da sie to zrobic na pełnym baku ?
[ Dodano: 08 Mar 2009 22:17 ]
pompe kup nową zamienniki to loteriai moze jakaś rada na temat czy kupic nowy wkład czy szukać czegoś na allegro ?
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
dzisiaj wymieniłem pompe troche sie pomęczyłem zanim odpaliłem ale sie udało na początku nie równo strasznie pracował ale to chyba normalne ? i albo mi sie wydaje albo coś cyka w układzie wtryskowym czy jak tam on sie nazywa ( tzw gaźnik ) czy to normalne czy może to objawy czegoś ? czekam na odpowiedz
ile dałeś za pompę ?cykanie normalna sprawachemik338 pisze:dzisiaj wymieniłem pompe troche sie pomęczyłem zanim odpaliłem ale sie udało na początku nie równo strasznie pracował ale to chyba normalne ? i albo mi sie wydaje albo coś cyka w układzie wtryskowym czy jak tam on sie nazywa ( tzw gaźnik ) czy to normalne czy może to objawy czegoś ? czekam na odpowiedz