ile mozna wyciagnac za rozbitego VR6
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ile mozna wyciagnac za rozbitego VR6
Witam
Jak w temacie: ile mozna wyciagnac za rozbitego VR6 wygladajacego jak na zalaczonyh fotkach. Dodam tylko ze ma wgnieciana podloge na wysokosci drzwi kierowcy i zgietego mcpersona z lewej strony a reszta to co widac na fotkach.
Jak w temacie: ile mozna wyciagnac za rozbitego VR6 wygladajacego jak na zalaczonyh fotkach. Dodam tylko ze ma wgnieciana podloge na wysokosci drzwi kierowcy i zgietego mcpersona z lewej strony a reszta to co widac na fotkach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Noga za ciezka to swoja droga ale od pewnego czasu zaczolem "naduzywac" rekawa i na luku drogi przy ok. 140km/h lekko postawilem go bokiem i bylo elegancko gdyby nie bloto na drodze ze swiezo zaoranego pola w ktore sie wpakowalem. Jezdzilem tamta drogoa codziennie do pracy i nie spodziewalem sie ze jeszcze teraz ktos cos takiego bedzie robil i nawiozl ziemie na droge a troche padalo tego dnia + letnie opony na tyle.GTomek pisze:ale jak sie stało że sie stało noga za ciężka i czy wszyscy cali i zdrowi ???????
I niestety nie udalo mi sie juz go wyciagnac bo za bardzo sie przegiol.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
dokaldnei skoro dobrego mozna za 9 np kupic to rozbitka ja wiem.. za 2-3tys napewno na czesci lepiej wyjdzesz..
PS jak bys chcial sprzedac na czesci to pytam o prawa stone nakladki na progi
PS wazne ze nikomu nic sie nei stalo .. bo przy tej predkosci
PS jak bys chcial sprzedac na czesci to pytam o prawa stone nakladki na progi
PS wazne ze nikomu nic sie nei stalo .. bo przy tej predkosci
Ostatnio zmieniony czw gru 22, 2005 15:40 przez MAPET, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !