Lampka podświetlenia zegarów jak sie dostac ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lampka podświetlenia zegarów jak sie dostac ?
Mam przepaloną lampkę podświetlenia zegarów, rozebrałem cały front , odkręciłem 2 śrubki od zegarów ale chyba coś tam jeszcze trzyma, nie można wysunąć zegarów do końca, nie chce robić na sile żeby czegoś nie uszkodzić.
Ostatnio zmieniony ndz mar 08, 2009 11:02 przez Wojtek-Ka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsadz reke za zegary jest tam malo miejsc tylko nie ciagnij za mocno.Linka trzyma sie na zatrzaskach musisz ja mocno scisnac.i ladnie schodzi.O ile dobrze pamietam to z lewej strony jest ta linka wyczujesz ja.
Kolego ale jesli chcesz wymienic tylko lampke to nie musisz juz dalej wyjmowac zegarow wymien zaroweczke.Powinienes dac rade! Pozniej przez zlozeniem wszystkiego sprawdz czy dziala bo niewiem jak tam jest z + i -
Kolego ale jesli chcesz wymienic tylko lampke to nie musisz juz dalej wyjmowac zegarow wymien zaroweczke.Powinienes dac rade! Pozniej przez zlozeniem wszystkiego sprawdz czy dziala bo niewiem jak tam jest z + i -
Ostatnio zmieniony ndz mar 08, 2009 11:12 przez J3L3N, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Raczej ciężko jest wymienić żaróweczke bez odpinania linki, tymbardziej, żeWojtek-Ka, będzie to robił po raz pierwszy. Odepnij linkę (przy wejściu do licznika są zatrzaski, ściśnij je i odciągnij linkę) i wtedy zegary wyjdą do przodu. Jak chcesz je całkiem wyjąć to będziesz musiał odpiąć jeszcze kostkę jeśli masz golfa po "89 lub dwie kostki jeśli masz golfa przed "89.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=158822&start=0]Mój były golf[/url]
- Michał_1977
- _

- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt: