[MK4]Jaki zderzak?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Róźnice takie jak na zdjęciu widać oczywiście nie chodzi to to że ten jest bez znaczka a ten nie Gril wersji sport składa się pratycznie tylko z tych dwóch listew..On kosztował chyba 136zł to jest nówka nigdy go nie wsadzałem..Za pół ceny go sprzedam.Maxelerty pisze:Powiedz mi za ile? W czym jest różnica o ile tak jest?
www.proturbo.com.pl
Mogę sprzedać oba..Maxelerty pisze:hehe teraz zgłupiałem to ten co chcesz sprzedać jest ze znaczkiem ?
No jak nie widać chodzi o to że ten od wersji sport składa się tylko z tych dwóch listew a ten zwykły jeszcze jest tak jak by zabudowany z tyłu ale po wsadzeniu do auta to różnicy nie widać..Maxelerty pisze:W sumie to nie widzę różnicy oprócz tego znaczka.
To już powinni się znawy wypowiedzieć..W tym normalnym grilu jest więcej zaczepów bo zaczepy są właśnie w tej części której w tej wersji sport niema.Ten ma jakieś zaczepy przy mniejscu znaczka i pewnie tylko w tym miejscu się trzyma.Maxelerty pisze:I on będzie pasował bez żadnych przeróbek? sorry że zadaje takie głupie pytania ale wole się najpierw spytać niż potem żałować.
www.proturbo.com.pl
- szkaliniak
- Mały gagatek