Ja rowniez mialem ten sam problem i rozwjazanie bylo te same! Wymiana mapsensora pomogła:)sportowy pisze:Witam miałem ten sam problem z szarpaniem borykałem się z tym 6 miesięcy auto miałem bez gazu z przebiegiem 13700 tyś km okazało się że miałem walnięty sterownik od map paliwa proponuje to sprawdzić żaden komputer mi tego nie wykrył
problem z ABF przerywanie na obrotach ok 2,4 do 3tys !!!!!!
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Artur Gaska
- Ma gadane
koledzy pomóżcie bo mam ten identyczny problem, szarpie golfem że masakra, a czasami dobrze chodzi, zakres 2500-3100 obr , gdzie kupić mapsensor??? do ABFa?? czy musze cały komputer wymienić???
Ostatnio zmieniony pt lut 27, 2009 02:24 przez g-zone, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie musisz kupowac mapa jak i wymieniac kompa, ale to tylko moje zdanie... :green_fuck:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dobrze zdiagnozowac usterke i ja usunac, jesli nie potrafisz diagnozowac auta poza kasowaniem pamieci bledow , czyli nie potrafisz okreslic usterki po wartosciach zmierzonych oddaj auto w rece ktore to potrafia, Ja od samego poczatku powiedzialem ze nie powiem wprost nikomu co moze byc przyczyna szarpania
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
evolution pisze:dobrze zdiagnozowac usterke i ja usunac, jesli nie potrafisz diagnozowac auta poza kasowaniem pamieci bledow , czyli nie potrafisz okreslic usterki po wartosciach zmierzonych oddaj auto w rece ktore to potrafia, Ja od samego poczatku powiedzialem ze nie powiem wprost nikomu co moze byc przyczyna szarpania
Evo weź chłopie skończ te swoje podchody, "wiem ale nie powiem" ,
albo pomagaj dla ludzi albo sie zamknij i nie rób zamieszania,
Ostatnio zmieniony śr mar 04, 2009 12:51 przez Borys, łącznie zmieniany 1 raz.
Evo jesteś kompletnie nie sprawiedliwy, chwalisz się nie wiadomo czym, a później czarujesz, może mam oddać auto do Twojego zakichanego zakładu..... kultura nie pozwala mi napisać czegoś co większość ma ochote, więc jak chcesz zrobie to na PW, jest więcej normalnych osób które mają większą wiedze, nie przechwalają się, i co ważne pomagają ludziom, zbierając pełen szacunek, wstydź się bo kiedyś Ty możesz potrzebować pomocy a ktoś wypinie na Ciebie dup*, oby ci powiedział, żebyś podpioł się pod komputer i zdiagnozował siebie, chodz w Twoim wypadku zapewne to nie pomoże, więc jesli coś piszesz pisz do końca, bo może i jestes dobry, ale z tych opinie jakie chodzą o Twoich zdolnościach to wątpie , więc jeśli możesz to pomóc i będe wdzięczny, albo się zamknij bo nikt już nie ma ochoty czytać Twoich farmazonow i gadania jaki ty byłeś w młodości biedny, jak się uczyłeś całe całe życie jak inni ci kazali coś robić a ty biedaczek po błedach dochodziłeś do czegoś, myśle ze każdy kto siedzi w temacie tak miał, i nie chwali się tym, pokazując jaki on jest biedny............. bardzo bym prosił jeśli jest to możliwe nie kasować tego chodź to OT ,
P.S. jesli ktokolwiek byłby w stanie mi pomóc co mam zrobić czy zamawiać ecu czy kupić mapsensor będe wdzieczny................... bardzo wdzięczny
P.S. jesli ktokolwiek byłby w stanie mi pomóc co mam zrobić czy zamawiać ecu czy kupić mapsensor będe wdzieczny................... bardzo wdzięczny