mk2 metaliczne stukanie przy prawym przednim kole
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
A czy jesteś kolego pewien,że są to śruby z nakrętkami,które można uciąć lub urwać i wymienić?Danijel pisze:Mi dzis oderwała sie osłona tarczy...własciwie trzymała sie na ostatnim kawałku rdzy. Więc pomogłem jej skończyć zywot. Lezy w sniegu. Nic nie psikaj i nie kombinuj. Idz na najblizszy szrot gdzie stoi odpowiedni dawca i kup za grosze. do tego nowe śruby i bedzie ok
Jeśli są wkręcane w zwrotnicę i urwiesz,to czym później przykręcisz

- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Zmierzam tylko do tego,że te śruby lubią się urywać,bo zawsze są zardzewiałe i chcę zadbać o to,żeby kolega nie musiał się męczyć tak jak ja kiedyś z ponownym przykręceniem tej blachy.PozdrawiamDanijel pisze:Michaś_1977, ja nie wiem w czym Ty widzisz problem... skoro cos jest przykręcone to zapewne da sie odkęcic...
- silent killer
- Ma gadane
mam podobny problem - wymieniłem jarzma, nowe klocki , druciki i po skreceniu znow przez parę dni bylo OK a potem znow to samo - brzeczenie . Jak jade na nierownosciach to slychac - wystarczy jednak ze lekko przycisne hamulec i wtedy jest juz cicho. Puszczam hamulec i znow brzeczy.
Ostatnio zmieniony ndz maja 16, 2010 20:58 przez silent killer, łącznie zmieniany 1 raz.
TDI The Devil Inside
TDI POWER
TDI POWER