Problem z Szybami!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z Szybami!!
Witam Panie i Panowie:) otóż napotkal mnie dzis rano pewien problem...mam elektryczne szyby w golfinie 3, 5 drzwiowym ale zaznaczam ze z tylu jest korbka. wszystko fajnie dzialalo i dzis rano wsiadam i nie da sie otworzyc szyby od strony kierowcy!! a do tego od strony pasazera sterowaniem kierowcy szyba sie otwiera a nie chce zamknac! dodam ze od pasazera sterownik dziala prawidlowo i kreci dobrze szyba z prawej. Nie wiem co jest grane nigdy nie mialem takiego problemu. Zamykajac auto pilotem obydwie szybki sie elegancko zamykaja... jeszcze dodam ze probojac otworzyc szybe kierowcy przyciskiem w drzwiach nie slychac zadnego tykniecia czyli tak jakby wogole impuls nie dochodzil...prosilbym o pomoc w tym temacie gdzie ogolnie sa jakies sterowniki ewentualnie BEzpieczniki... i czy mozna cos sprawdzic samemu?? z gory dzieki i pozdrawiam.....Jurek
hmm.....
- Paweł Marek
- V.I.P.
ok zaraz zejde na dol Panowie i zerke moze mi sie uda ta gume rozebrac tak zeby jej nie rozwalic za jakis czas dam znac
[ Dodano: 01 Mar 2009 18:21 ]
chociaz mysle ze to nie to bo z pilota sie zamykaja obydwie i to ebz zastrzezen...ale ide luknac na te kable.
[ Dodano: 01 Mar 2009 18:36 ]
problem rozwiazany.....educh1985 trafiles w 10 dzieki wielkie jest przelamany kabel co prawda dziwne bo jeden taki grubszy a takie jaja sie dzieja i cyrki...ciekawe ze z pilota sie zamykaja a przyciskiem nie skoro ten kabel idzie do karoserii nie zaglebialem sie nigdy w schemat el. szyb ale jest to CONAJMNIEJ DZIWNE !! hehe pozdrawiam wszystkich!
[ Dodano: 01 Mar 2009 18:21 ]
chociaz mysle ze to nie to bo z pilota sie zamykaja obydwie i to ebz zastrzezen...ale ide luknac na te kable.
[ Dodano: 01 Mar 2009 18:36 ]
problem rozwiazany.....educh1985 trafiles w 10 dzieki wielkie jest przelamany kabel co prawda dziwne bo jeden taki grubszy a takie jaja sie dzieja i cyrki...ciekawe ze z pilota sie zamykaja a przyciskiem nie skoro ten kabel idzie do karoserii nie zaglebialem sie nigdy w schemat el. szyb ale jest to CONAJMNIEJ DZIWNE !! hehe pozdrawiam wszystkich!
hmm.....